Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

ASTROLOĢIJA: Horoskops visai nedēļai

© f64

Ko zvaigznes mums sola šonedēļ?

AUNS

IEVĒRO! Būsi noskaņots aktīvi iesaistīties dažādos pasākumos, piedalīties prezentācijās, uzņemties sabiedriskos pienākumus vai sarīkot draugu ballīti. Gūsi pozitīvi lādiņu pats un iedvesmosi citus.

ATTIECĪBAS. Var gadīties, ka attiecību jomā kaut kas samezglojas. Šis nav īstais brīdis, lai demonstrētu principus un spītētos, tādējādi situācija kļūs vēl saspringtāka. Risinājums ir atklātā sarunā.

NAUDA. Labāki ienākumi, strādājot komandā. Meklē uzticamus partnerus, bet visas vienošanās noformē juridiski korekti. Kādam var rasties izdevīgs peļņas variants saistībā ar ārzemēm vai ārvalstu uzņēmumu.

VĒRSIS

IEVĒRO! Pienācis laiks izrāvienam profesionālajā jomā. Nebīsties no ambicioziem plāniem un piepildi savas vēlmes. Kaut arī esi īsts darbarūķis, brīvdienās liec visu pie malas un kārtīgi izklaidējies, apmeklē klubu vai koncertu.

ATTIECĪBAS. Attiecībās svarīgs būs intelektuālais moments – būtiski, lai ar mīļoto cilvēku ir par ko parunāt un padiskutēt. Apmeklējiet kopā pasākumus, gūstot jaunus iespaidus.

NAUDA. Ienākumi atkarīgi no paša paveiktā, tomēr jāraugās, lai tas tiek atbilstoši novērtēts. Nekautrējies runāt par algas pielikumu un finansēm. Vari lūkoties pēc labāk apmaksāta amata vai sākt savu biznesu.

DVĪŅI

IEVĒRO! Laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai. Uzzini ko jaunu un papildini savas profesionālās iemaņas, tās noderēs, lai pakāptos augstāk. Labs laiks virzībai pa karjeras kāpnēm vai biznesa veidošanai.

ATTIECĪBAS. Uz norisēm privātajā dzīvē jāraugās nopietni un atbildīgi. Īstais laiks, lai attiecības padarītu ciešākas un stiprinātu ģimeniskumu. Brīvajiem ļaudīm apdomīgi jāizvērtē jaunas iepazīšanās.

NAUDA. Interesantas idejas par peļņu – jo radošāk izpaudīsies, jo lielākas iespējas pavairot ienākumus. Palutini sevi ar ko sen kārotu. Tēriņi būs lietderīgi, iegādājoties jaunu garderobi vai skaistumlietas.

VĒZIS

IEVĒRO! Pārdomas par dzīvi un vēlme iedziļināties lietu būtībā, uzticies iekšējai balsij. Darbs prasīs daudz enerģijas, taču radīsies labas iespējas parādīt savu varēšanu. Netrūks arī mājas darbu un ģimenes pienākumu.

ATTIECĪBAS. Iepazīšanās nesīs līdzi piedzīvojumus, kas paliks atmiņā. Varbūt kaut kas nebūs pēc tava prāta, bet atceries – viss, kas notiek, notiek uz labu. Vēlams pievērsties kopīgam hobijam.

NAUDA. Finanšu jautājumi risināsies samērā veiksmīgi. Vari uzrunāt jaunus partnerus, paplašināt darbošanos, realizēt sen ieplānotas ieceres. Iegādājies mājas preces, grāmatas, žurnālus.

LAUVA

IEVĒRO! Darbā situācija saspringta – daudz pienākumu, liela atbildība, un, iespējams, priekšniecība nevis palīdzēs, bet ar saviem padomiem tikai traucēs. Neiesaisties strīdos, bet lūkojies pēc labāka piedāvājuma.

ATTIECĪBAS. Sirdslietās valdīs dinamika, ar mīļoto būs jautri un interesanti. Pasāciet kaut ko kopā, runājiet atklāti un, ja ir kādas problēmas, neslēpiet tās viens no otra, atklātība satuvinās.

NAUDA. Tava peļņa saistās ar zināšanām un pieredzi. Nekautrējies parādīt visas prasmes. Biznesa lietas kārtot vai jaunu darbu labāk meklēt tepat Latvijā, saistībā ar ārzemēm situācija diezgan nestabila.

JAUNAVA

IEVĒRO! Klāt rudens, un jādomā par organisma un imunitātes nostiprināšanu. Par labu nāks veselības uzlabošanas pasākumi. Daudz laika un domu aizņems darba lietas, no veiksmes atkarīgs garastāvoklis.

ATTIECĪBAS. Kaislības un piedzīvojumi. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt īpašu personu, kam ir nozīme turpmākajā dzīvē. Visus būtiskākos lēmumus attiecību jomā rūpīgi izvērtē, lai pēcāk nav jānožēlo.

NAUDA. Ienākumus vari papildināt, uzņemoties papildu darbus vai pievēršoties privātajam biznesam. Brīvos līdzekļus ieguldi mājokļa uzlabojumos, bet esi apdomīgs ar kredītiem vai līzinga pirkumiem.

SVARI

IEVĒRO! Svarīga prasme sadarboties. Lai veidotos pozitīvas attiecības ar līdzcilvēkiem, esi tolerantāks pret citu uzskatiem. Neuzņemies pienākumus, kas nav pa spēkam vai kur pietrūkst prasmes.

ATTIECĪBAS. Gādā par saticību un ieklausies mīļotā cilvēka domās un vēlmēs. Ja strīdus jautājumos panāksiet kompromisu, attiecības plauks un sniegs daudz prieka un jaukus brīžus.

NAUDA. Zināšanas ir vērtība, un tieši tāpēc derētu tās papildināt. Tas ļaus pretendēt uz augstāku atalgojumu. Sekmes biznesa projektu rakstīšanā un darījumu sarunās. Iegādājies izglītojošu literatūru.

SKORPIONS

IEVĒRO! Labprāt plānosi saimnieciskos darbus mājās un brīvo laiku pavadīsi ģimenes rokā. Pozitīvas emocijas un savējo atbalsts. Darba dienas ritēs saspringti un nemierīgi, bet veiksies lietišķās sarunās.

ATTIECĪBAS. Dzīve var uzdāvāt romantiskus un aizraujošus brīžus. Dodies uz randiņu, sarīko ar mīļoto cilvēku kādu aizraujošu pasākumu divatā un ļaujies pozitīvām emocijām. Neslēp simpātijas un izjūtas.

NAUDA. Esi apdomīgs un uzmanīgs, it īpaši, ja darīšana ar lielām summām. Pirms parakstīt finanšu dokumentus, rūpīgi tos izlasi un iedziļinies. Netērējies daudz par izklaidēm.

STRĒLNIEKS

IEVĒRO! Daudz enerģijas. Ieplāno svarīgus darbus un paveic to, ko kādu laiku esi atlicis. Nopietna un lietišķa pieeja ļaus izveidot jaunus darījumu kontaktus. Brīvdienās sarīko mājas ballīti tuviem draugiem.

ATTIECĪBAS. Dzirkstošas emocijas un piedzīvojumi. Attiecību jomā iespējami dažādi pavērsieni, kas dzīvi dara krāsaināku. Pasāciet kopā ar mīļoto ko aizraujošu un izvairieties no sīkiem strīdiņiem.

NAUDA. Rēķini ienākumus un izdevumus, lai nesanāk pārtēriņš. Veiksmīgi ieguldījumi mājas saimniecībā, vari ieplānot kādu lielāku pirkumu. Nevajadzētu aizrauties ar dārgām dāvanām saviem mīļajiem.

MEŽĀZIS

IEVĒRO! Vēlme pēc pārmaiņām, taču visu, ko uzsāc, rūpīgi pārdomā. Sekmes lietišķo un juridisko jautājumu kārtošanā, kā arī iespējas izvirzīties profesionālajā jomā. Jāplāno dienas, lai visu var paspēt.

ATTIECĪBAS. Ja rodas saspringtas situācijas, tad pirmām kārtām izvērtē, ko dari vai nedari pats. Attiecības prasa zināmu ieguldījumu no abiem partneriem. Brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās.

NAUDA. Labas iespējas nopelnīt, tāpēc pienācis laiks rīkoties. Ir vērts runāt ar priekšniecību par algas pielikumu. Ja lūgums paliek bez atsaucības, meklē jaunas iespējas. Vari iegādāties saimniecības preces mājas saimniecībai.

ŪDENSVĪRS

IEVĒRO! Dienu gaita atkarīga no emocijām un garastāvokļa, tāpēc turies tālāk no situācijām un ļautiņiem, kas var tās sabojāt. Darbā iespējas izveidot jaunus kontaktus, izmanto savus komunikācijas talantus.

ATTIECĪBAS. Pavadi vairāk laika ar savu mīļoto, atbalstiet viens otru, uzklausiet un apmainieties viedokļiem. Svarīgi, lai esat kā stiprais plecs līdzās. Kādam sirdslietu tēma var saistīties ar ārzemēm.

NAUDA. Palutini sevi ar kādu jauku pirkumu. Iegādājies kosmētiku, smaržas vai nopērc biļeti uz labu koncertu. Noderīgas idejas par peļņas iespējām.

ZIVIS

IEVĒRO! Koncentrējies darbam, var pavērties labas karjeras iespējas. Ar nopietnu un atbildīgu attieksmi gūsi ievērību. Svarīgās lietās paļaujies vairāk uz sevi un pieskati citus. Perfekta izpratne par notiekošo.

ATTIECĪBAS. Pārdomas par attiecību tēmu. Nepieņem lēmumus vienatnē un neizdari secinājumus, pirms neesi izrunājies ar mīļoto, atklātība stiprinās attiecības.

NAUDA. Mirkļa iespaidā nepērc lietas, kas tā īsti nemaz nav nepieciešamas. Tāpat arī nepārspīlē ar dāvanām. Var rasties oriģinālas idejas par peļņu.