Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© wikipedia

Dienas svarīgāko norišu apkopojums.

GULBIS IZSTĀJAS: Latvijas tenisists Ernests Gulbis šodien nav pabeidzis Pekinas ATP Tour 500 turnīra 2.kārtas spēli pret slovāku Martinu Kližanu. Latvietis mačā zaudēja astoņus geimus pēc kārtas, izstājoties pie rezultāta 2:6, 0:3. Uzreiz pēc tam latvietis atteicās arī no starta dubultspēļu sacensībās. Izstāšanās iemesls pagaidām nav zināms.

IGAUNIJA IEPĒRKAS: Igaunijas aizsardzības ministrs Svens Miksers un Nīderlandes aizsardzības ministre Žanīna Henisa-Plasšāta trešdien Tallinā parakstījuši sadarbības līgumu par 44 kaujas mašīnu "CV90" iegādi Igaunijas aizsardzības spēkiem, kas ir lielākais bruņojuma iepirkums kopš Igaunijas neatkarības atjaunošanas.

LAPSA PRET LTV: Publicists Lato Lapsa ir nosūtījis divas vēstulies - vienu Latvijas televīzijai, ar lūgumu atsaukt vakardienas "Panorāmā" minētos apgalvojumus, bet otru - Valsts policijas šefam Intam Ķuzim, ar lūgumu sākt kriminālprocesu par neslavas celšanu.

PAŠVALDĪBA UN "SEX SONGS": Veicot revīzijas vairākās pašvaldībās, Valsts kontrole ir konstatējusi "melnās kases", turklāt Līgatnes pašvaldība publiskos līdzekļus tērējusi šovam "Samantas Sex Songs", šodien žurnālistiem pavēstīja Valsts kontroles padomes loceklis Aivars Ērglis.

VĒLĒŠANAS: Rīga, 2.oktobris: Līdz šodienai 61 balss nodošanas glabāšanā iecirknī nobalsojuši 13285 vēlētāji, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotā informācija. No tiem 7205 balsojumi saņemti Rīgā, 2544 - Vidzemē, 1393 - Kurzemē, 1235 - Zemgalē un 908 - Latgalē.