Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

RECEPTES: Ka­zas sie­ra Pan­na Cot­ta

© f64

Ka­zas sie­ra Pan­na Cot­ta ar vieg­li ma­ri­nē­tām gai­le­nēm, ap­cep­tu be­ko­nu un ru­ko­las pie­skā­rie­nu.

Sa­stāv­da­ļas: ka­zas siers, sal­dais krē­jums, 2,5 pro­cen­tīgs piens, sāls, cu­kurs, bal­tvī­na eti­ķis, že­la­tīns, be­kons, gai­le­nes, ru­ko­la. Ma­ri­nā­dei: sāls, cu­kurs, lau­ru la­pa, mel­nie grau­du pi­pa­ri un bal­tvī­na eti­ķis.

Pa­ga­ta­vo­ša­na: ūdens pel­dē iz­kau­sē ka­zas sie­ru, sa­jauk­tu ar pie­nu. Pie­lej sal­do krē­ju­mu, pie­vie­no sā­li, cu­ku­ru un auk­stā ūde­nī uz­brie­di­nā­tu že­la­tī­nu. Lej for­mi­ņās. Le­dus­ska­pī stin­dzi­na 2 stun­das. Be­ko­nu ap­cep uz kar­stas pan­nas no abām pus­ēm 1 līdz 2 mi­nū­tes. Svai­gas gai­le­nes no­vā­ra sāls­ūde­nī 3 mi­nū­tes un blan­šē. Pa­ga­ta­vo ma­ri­nā­di. No­blan­šē­tās gai­le­nes liek ma­ri­nā­dē un uz­vā­ra. Pa­snie­dzot kār­to uz šķīv­ja Pan­na Cot­ta ar ap­cep­tu be­ko­nu, gai­le­nēm un ru­ko­las la­pi­ņām.