Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

RECENZIJA: "Bloody Heels", "Summer Nights”

© publicitātes

Pirms trim gadiem dibinātā pašmāju „glam & hard” roka apvienība „Bloody Heels” izdevusi jaunu piecu dziesmu disku (to var iegādāties arī taustāmā veidā), kā arī uzfilmējusi dziesmas „Hungry For Your Love” videoklipu, kurā citē 80. gadu glemroka jeb tā saucamā „blondo garo cirtu” rokenrola estētiku.

Šī piecu puišu grupa jau izdevusi vienu EP – 2012. gadā tika izdota mazā platīte „Take A Walk With...”, tā spēlējusi lielākajā daļā Rīgas bāru, kur vien ņem pretī „dzīvos” muzikantus, kā arī uzstājusies Polijā (festivālā „Seven Festival”), taču līdz pilnam albumam un lielākiem darbiem jaunieši pagaidām nav atvēzējušies. Bet gan jau vēl pagūs. „Rokenrols, ir tas ko mēs darām, tas ko mēs spēlējam un tas ko mīlam. Spēlējam 80.-to stila „hard rock/glam metal/pop metal/sleaze rock”! Skaidrāk sakot - nebaidāmies vilkt legingus un kasīt matus,” tā par sevi izsakās paši „Bloody Heels” mūziķi.

PAR. Nudien sanācis visai autentisks 80. gadu „glam metal” – tuvākās asociācijas rodas ar amerikāņu grupu „Poison”. Imidžs ir, spēlētprasme ir, vokāls arī gluži ciešams – brīvdabas festivālos viņi varētu radīt patīkamu un alu-iedzert-gribošu atmosfēru.

PRET. Vai tad šādu mūziku kāds vēl spēlē? Laikam jau spēlē gan, tikai dara to pārliecinošāk un pa burzmu piedāvā arī kādu spēcīgu gabalu. Tas „Bloody Heels” diemžēl nav sanācis, neviena no šīm piecām dziesmām nav atmiņā paliekoša. Albums informācijai, nekas vairāk.