Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Uz Jelgavas-Dobeles šosejas avarējis maršruta mikroautobuss; ir cietušie

© F64

Šodien uz šosejas Jelgava-Dobele saskrējās mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter", kas brauca maršrutā Rīga-Dobele, un automašīna "Renault Megane Scenic". Negadījumā cietuši trīs pasažieri, kuri nogādāti slimnīcā.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka negadījums notika šodien ap plkst.15 šosejas Jelgava-Dobele 22.kilometrā.

Pa šoseju Dobeles virzienā bija braucis mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter", kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis, kad no degvielas uzpildes stacijas laukuma uz galvenā ceļa izbrauca 1982.gadā dzimuša autovadītāja stūrētā "Renault Megane Scenic", kā rezultātā notika sadursme.

Pēc policijas darbinieku noskaidrotās sākotnējās informācijas, iespējams, ka automašīnas "Renault Megane Scenic" vadītājs nebija ievērojis ceļa zīmes "Stop" prasību apstāties pirms kustības turpināšanas.

Negadījumā cietušas trīs personas, kas dzimušas 1967.gadā, 1991.gadā un 1977.gadā. Visi cietušie tika nogādāti slimnīcā. Mikroautobuss neesot bijis pilns un pārējie braucēji nav cietuši, informēja Sietniece.

VP turpina noskaidrot negadījuma apstākļus.