Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© f64

Dienas svarīgāko notikumu apskats.

EBOLAS VĪRUSA STATISTIKA: Ar Ebolas vīrusu inficējušies jau 15 935 cilvēki, no kuriem 5689 miruši, liecina jaunākie Pasaules Veselības organizācijas (PVO) dati, kas publiskoti ceturtdien. 

APSTIPRINA PALRAMENTĀRĀS IZMEKLĒŠANAS KOMISIJAS: Saeima šodien apstiprināja bankas "Citadele" pārdošanas un Zolitūdes traģēdijas parlamentāro izmeklēšanas komisiju sastāvus.

GRAUDKOPJIEM GAIDĀMI MILZĪGI ZAUDĒJUMI: Saistībā ar graudu cenu straujo kritumu, papildu izmaksām kulšanas sezonas laikā, kā arī ievērojamiem izdevumiem, pavasarī pārsējot laukus, graudkopības nozarei šogad būšot sagaidāmi 220 miljonu eiro zaudējumi. Līdz ar to Lauksaimniecības kooperatīvu vadītāji aicina situācijas risināšanā iesaistīties Zemkopības ministriju un valdību, aģentūru LETA informēja kooperatīvu pārstāvji.

BRĪVDIENĀS IESTĀSIES BARGA ZIEMA: Sākot no rītdienas, Latvijā sals gaidāms visas dienas garumā un visā valstī, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā. Ja patlaban Kurzemē jūras piekrastē gaisa temperatūra ir nedaudz virs 0 grādiem, jau rīt arī tur gaisa temperatūra pazemināsies un gaidāms sals. Arī pirmajā adventē visā valstī būs sals.