Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU APSKATS

© economika.lv

Dienas svarīgāko notikumu apskats.

TAUTAS VĒLĒTS PREZIDENTS: Saeima šodien nodeva izskatīšanai komisijās deputātu iesniegto Satversmes grozījumu projektu par tautas vēlētu Valsts prezidentu. Grozījumi paredz noteikt, ka prezidents tiek ievēlēts uz piecu gadu termiņu.

JAUNAIS VILNIS JŪRMALĀ?: Jūrmalas domes pārstāvji noraida publiskajā telpā izskanējušo informāciju par tādu Krievijas pasākumu kā "Jaunais vilnis", "KVN" un "Comedy Club" pārcelšanu citviet ārpus Latvijas, informē Jūrmalas domē.

DZĒRĀJŠOFERIS SPOLĪTIS: Saeima šodien piekrita piecu dienu administratīvā aresta izpildei deputātam Veiko Spolītim (V), kurš iepriekš pieķerts par braukšanu reibumā.

SODA KOMERBANKAS: Pēc Augstākās tiesas sprieduma ir stājies spēkā un vairs nav pārsūdzams Konkurences padomes (KP) 2011.gadā pieņemtais lēmums par aizliegtu vienošanos sodīt 22 Latvijas komercbankas, aģentūru LETA informēja KP.

VENTSPILĪ ATLAIŽ 400 DARBINIEKUS: Uzņēmums "Ventspils zivju konservu kombināts" (VZKK) no janvāra uz laiku samazinās ražošanas jaudu un atlaidīs 400 darbiniekus.