Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Daugavpilī aiztur zagli - recidīvistu

© f64

Aizdomās par kādas garāžas apzagšanu Daugavpilī, Višķu ielā, policijas darbinieki aizturējuši 1977.gadā dzimušu, iepriekš vairākkārt tiesātu vīrieti.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, 17.decembrī policijā tika saņemta informācija par to, ka notikusi apjomīga zādzība no garāžas. Garnadzis bija nozadzis dažāds mantas par kopējo vērtību - 2500 eiro.

Veicot operatīvus pasākumus vainīgas personas noskaidrošanai un pārbaudot aizdomās turamo personu loku, policijas darbiniekiem izdevās noskaidrot iespējamo zagli. Aizdomās turamā dzīvesvietā tika atrasta un izņemta arī daļa zagto mantu, citas mantas jau bija pārdotas.

Turpinot aizturētā vīrieša pārbaudi, tika noskaidrots, ka viņš jau agrāk vairākkārt tiesāts par dažādiem noziegumiem, bet minēto zādzību pastrādājis papildsoda "policijas kontrole" laikā. Šim vīrietim ir apsūdzētā statuss arī vairākos kriminālprocesos, kas patlaban atrodas tiesā.

Izmeklēšanas gaitā kriminālpolicijas darbiniekiem izdevies atrast un atdot daļu zagto mantu, ko aizdomās turamais jau bija paspējis pārdot.

Šodien, 19.decembrī, tiesa piemēroja aizdomās turamajam drošības līdzekli - apcietinājumu.