Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Laba servisa mēnesis ir sācies!

© publicitātes foto

No 1. līdz 31.martam aicinam uzslavēt lielus un mazus uzņēmumus, kas apkalpošanas kvalitātei velta lielu uzmanību un to mērķis ir katra sava klienta dienu padarīt īpašu! Uzslavē uzņēmumu vai tā darbiniekus www.labsserviss.lv vai pakalpojuma sniegšanas vietā!

Pasakot labu vārdu, ātri un kvalitatīvi izpildot pasūtījumu vai vienkārši sagaidot ar siltu smaidu uzņēmums parāda savas rūpes un prieku par katru klientu. Šajā mēnesī uzņēmumi un to darbinieki veltīs vēl lielākus pūliņus, lai redzētu savus klientus laimīgus, tādēļ aicinam šo patīkamo sajūtu neturēt pie sevis, bet dalīties, lai ikviens klientu servisa darbinieks un uzņēmums zina, ka tiek novērtēti!

 Ikdienas steigā bieži vien aizmirstam pateikt labus vārdus, tādēļ kampaņa „Uzslavē labu servisu” marta mēnesī atgādina, ka ikviens gaida šīs uzslavas un to sniegšana neprasa lielu laika patēriņu. Iespēja iesniegt uzslavas par uzņēmumiem un to darbiniekiem ir atrodama www.labsserviss.lv un klientu apkalpošanas vietās.

Kampaņas „Uzslavē labu servisu” atbalstītāji–DPD Latvija, Latvijas Darba devēju konfederācija, Apeirons, recommy.com, Latvijas Pašvaldību savienība, raidījums „3/4”, RīgaTV24, bns.lv, leta.lv, nra.lv, nozare.lv, CV – Online, JCDecaux!