Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Astroloģijas žurnāls tagad arī krieviski

Izdevniecība „Mediju Nams” laidusi klajā žurnāla „Praktiskā Astroloģija” versiju krievu valodā – „.Astrologija dlja vseh”. Redaktore sertificēta astroloģe un žurnāliste Guna Kārkliņa. Laba vēlējumus pilotprojektam „Astrologija dlja vseh” novēl Latvijas Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētāja Māra Ošuroka. © f64

Piektdien, 27.martā, iznāca jauns oriģināla satura žurnāls "Astrologija dlja vseh" - vienīgais Latvijā izdotais astroloģijas žurnāls krievu valodā.

Žurnāla galvenā redaktore ir sertificēta astroloģe un žurnāliste Guna Kārkliņa.

"Šis ir pilotprojekts, lai izvērtētu iespējas regulāri izdot astroloģijas žurnālu krievu valodā. Šajā numurā ir plaša, daudzpusīga informācija, kas paredzēta ikvienam - gan profesionāļiem, gan cilvēkiem, kuri ar astroloģiju iepriekš nav saskārušies. Astroloģija ir instruments, kā katram pēc savas brīvas gribas un izvēles dzīvot harmoniskāk, mēģināt izprast sevi un izmantot labvēlīgos planētu stāvokļus," stāsta žurnāla galvenā redaktore G. Kārkliņa.

Visi žurnāla "Astrologija dlja vseh" raksti ir Latvijas žurnālistu veidoti.

Šajā numurā varat uzzināt, ko Krievijas vadošais astrologs Boriss Izraitels stāsta par Ūdensvīra laikmetu un kāds ir Bila Geitsa un citu miljonāru numeroloģiskais kods; atklāt gan Černobiļas un Fukušimas AES avāriju izmeklēšanas, gan kosmonauta Jurija Gagarina bojāejas noslēpumus; iepazīties ar mīlestības, kaislības un saderības horoskopu; aizpildīt testu; sastādīt savu biznesa veiksmes formulu; izpētīt praktisko kalendāru skaistumam, veselībai, uzņēmējiem, dārzkopjiem un izlasīt citas tēmas.

Žurnālu "Astrologija dlja vseh" izdod SIA "Mediju nams" un to iespējams iegādāties visās preses tirdzniecības vietās.

Tieši pirms trim gadiem "Mediju nams" sāka izdot vienīgo astroloģijas žurnālu latviešu valodā "Praktiskā Astroloģija", kas joprojām reizi mēnesī nonāk to lasītāju rokās, kuri vēlas atrast atbildes uz jautājumiem par saderību, mīlestību, medicīnu un skaistumkopšanu, profesionāļu veidotus horoskopus, kā arī par planētu novietojuma ietekmi uz politiski un sabiedriski nozīmīgiem notikumiem Latvijā un citviet pasaulē kā esošā, tā arī vēsturiskā aspektā.