Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

ACULIECINIEKS: Vai tiešām policisti bezkaunīgi "parkojas" zālienā?

© facebook,

Kāds garāmgājējs dalījies sociālajos tīklos ar skumju ainu — Rīgā, Skanstes ielā 4a pie „Inchape Motors Latvia” galvenās ēkas, zālājā, uz apmales, pārbraucot pāri dzeltenajai līnijai, novietots pašvaldības policijas auto, tādējādi rupji pārkāpjot virkni satiksmes noteikumu. Lai noskaidrotu, kā tas ir nācies un kurš pie tā vainojams, portāls nra.lv sazinājās ar attiecīgajām iestādēm.

Kāda vērīga aculiecinieka 20. martā uzņemtais attēls, kurā attēlota Saldus pašvaldības policijas automašīna, novietota zaļajā zonā, klejojis sociālajos tīklos jau vairāk kā nedēļu. Portāls nra.lv sazinājās ar Saldus pašvaldības policijas priekšnieku Rolandu Marģeli, lai apvaicātos, kā šāds atgadījums noticis? Tiesa, izrādās, ka policisti pie notikuma nemaz nav vainojami. „19. martā mēs konkrēto mašīnu nodevām remontā SIA „Inchape Motors Latvia” servisa darbiniekiem un arī mums šī attēla parādīšanās interneta vidē izraisīja nepatīkamu pārsteigumu. Rīt dosimies pakaļ mašīnai un arī skaidrosim, kas un kā. Bet tas, ka automašīnu šādi nav novietojuši mūsu darbinieki, ir pilnīgi skaidrs,” atklāj neapmierinātais Saldus pašvaldības policijas priekšnieks.

Un patiesam - SIA „Inchape Motors Latvia” pārstāvis Māris Lazdāns apliecina, ka šajā nelāgajā incidentā vainojami servisa darbinieki. „Situācija, protams, diezgan nepatīkama,” uzsver M. Lazdāns. „Šeit vainojama mūsu darbinieka nevērība un par šo lietu sākta iekšējā izmeklēšana. Turklāt jānorāda – mūsu kompānija vienmēr ir bijusi videi draudzīgā, tādēļ šis incidents ir vēl jo nepatīkamāks. Vēlētos arī piebilst, ka dotajā brīdī policijas darbiniekiem esam izteikuši mutisku atvainošanos un iespējams, tiks veikti arī citi, atbilstoši pasākumi,” nobeigumā pauž M. Lazdāns.