Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Lidostā "Rīga" atsākta pasažieru apkalpošana; kavēsies reisi [papildināts]

© f64

Lidosta "Rīga" atsākusi pasažieru apkalpošanu, tomēr ikdienas režīmu plānots atjaunot tuvākajā laikā, aģentūru LETA informēja lidostā.

Lidsabiedrībā "airBaltic" savukārt informē, ka, lai arī lidosta darbību atsākusi, ir paredzamas rindas un reisu kavēšanās.

Lidostā patlaban kavējas ielidojošie un izlidojošie reisi. Pasažierus lidosta "Rīga" aicina izturēties ar sapratni un sekot līdzi aktuālajai informācijai lidostas mājaslapā "www.riga-airport.com", savā izvēlētajā aviokompānijā vai zvanot uz lidostas uzziņu dienestu 1817 (maksas zvans).

"airBaltic" informē, ka lidostas darbība tika apturēta no plkst.7.30 līdz 8.55, veicot cilvēku evakuāciju. Vairāki ielidojošie "airBaltic" reisi tika novirzīti uz Tallinas un Viļņas lidostu, savukārt divi izlidojošie reisi tika atcelti.

Lidsabiedrība aicina pasažierus pirms došanās uz lidostu pārbaudīt reisa statusu "airBaltic" mājaslapā, sazinoties ar zvanu centru vai sociālajos medijos.

Jau ziņots, ka draudu zvans tika saņemts šorīt ap plkst.7. Darbs lidostā bija pārtraukts, pasažieri un darbinieki bija evakuēti, bet reisi tika kavēti. Saņemtā draudu zvana dēļ tika ietekmēti 20 reisi - gan ielidojošie, gan izlidojošie. Policija, pārmeklējot lidostu, sprādzienbīstamu priekšmetu tajā neatrada.

Lidostā darbs tika atsākts ap plkst.10.