Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

INTERESANTI: Ko par Raimondu Vējoni stāsta astroloģija un numeroloģija?

© F64

Portālā astrologi.lv publicēta informācija par jaunievēlētā prezidenta Raimonda Vējoņa astroloģiskajām un numeroloģiskajām prognozēm.

Portālā minēts, ka 15. datumā dzimušais ir komunikabls, patīk čupoties unatrasties saimes centrā. Piesaista citus un padara no sevis atkarīgus, jo grib rūpēties. Mīl baudīt dzīvi.

Dzīves ceļš 34/7

3 - paredz komunikāciju, informācijas apmaiņu; 

4 – sakārtošanu, nopietnu attieksmi. 

Kopsumma 7 paredz, ka tas viss būs sarežģītāk nekā sākotnēji liekas. Turklāt procesā var  atklātie svisa’di šķēršļi, īpaši jā sākotnēji mērķi bijuši merkantila rakstura. Personas klātbūtnē citi var atklāt savu nešpetno dabu, lai arī pats Vejonis sava 15/6 rakstura dēļ izstaro miermīlībgu rosību un jaukumu.

Atslēgas vārdi: filozofija, mistika, individualitāte, vientulība, noslēgtība, intuīcija, pētniecība, garīgums.

Uzticams, ieturēts, maigs un mīlošs, apveltīts ar analītiskām prāta spējām. Spēcīgi attīstīta intuīcija. Bieži kļūst par mīklu apkārtējiem, bet reizēm arī pats sev. Spīdošais analītiskais prāts nemitīgi aizņemts ar apsvēršanu, faktu un parādību salīdzināšanu, cenšoties piekļūt ne tikai apziņas, bet arī zemapziņas dzīlēm. Pēc dabas ir intraverts, filozofs, skolotājs, dziednieks. Pievelk okultās zinātnes un metafizika, interesējas par reliģiju un pētniecisko darbu. Bagāta garīgā pasaule, lai gan ir nevis reliģiozs, bet drīzāk meklētājs garīgā satura novirzienos, jo uzskata, ka svētāka par visu ir pati dzīve.

Mīl vientulību un labprāt pavada laiku lauku apvidū. Tieksme uz nerunīgumu, noslēgtību un gremdēšanos sevī. Septītniekam jāļauj pabūt vienam, jo tādā veidā viņš uzkrāj enerģiju. Talanti reizēm snauž šajā cilvēkā gandrīz pusi dzīves, pakāpeniski atklājoties. Maz rūpējas par dzīves materiālo pusi, bet tajā pašā laikā, pateicoties nestandarta idejām un savdabīgām darbošanās metodēm, bieži kļūst par bagātu cilvēku. Ja bagātību sasniedz, tad ar lielāko prieku to ziedo labdarībai.

Sirsnīgs, saprotošs un gudrs, taču iekšēji kautrīgs un noslēgts, savu dvēseli neatklāj visiem. Pašam septītniekam atrast sev pāri nav viegli, jo kautrīgums un piesardzība, kā arī bailes palikt nesaprastam liedz viegli uzsākt pazīšanos ar pretējo dzimumu. Kā sapņotājs un romantiķis ir spējīgs uz dziļām jūtām.

Galvenais uzdevums: nebūt pārāk prasīgam pret tiem cilvēkiem, kuri neuztver dzīvi tik garīgi dziļi. Nepieciešams atrast mīlestību, pieķeršanos un maigumu saskarsmē ar pasauli. Iemācīties sadzīvot ar savu vienreizīgumu, neļaujot tieksmei uz noslēgtību pāraugt vientulībā un izolācijā.

Numeroloģiskā koda analīzes zīmīgākie akcenti

Skaitļu skaritība Numeroloģiskajā kodā ir laba zīme, kas liecina par personas iekšējo un ārējo vienotību ceļā uz nosprausto Dzīves uzdevumu. 

Dvēseles Skaitļa (galvā) sakritība ar Spēka skaitli (gulbītis), ko veido vārda un uzvārda summa liecina, ka iekšējie resursi vienmēr nāk talkā motivējošajai apziņai. 

Savukārt Personības Skaitļa (uz krūtīm) jeb kā citi uztver sakritība ar Liktens skaitli palīdz smelt iedvesmu kontaktā ar sabiedrību 11 un atsevišķiem indivīdiem 11/2. Var teikt ka 9 un 11 kopā patieis ļauj ķert kaifu personai no politikas. 

Intuitīvas zināšanas caur pieredzi. Sajūtas un zināšanas izmanto vienādi. 

Internets ir svarīgs līdzeklis neatkarīgi no personas vecuma. 

Interesē sabiedrība kā ģimene – vienota. 

Patiesi zaļi domājošs. Interesē humānisms - cilvēkmīlestība un lai visiem būtu labi un miers pasaulē…

Jāmācās un jāapgūst zināšanas ne tikai no dzīves skolas. Bet reāli mācoties.  

Praktisku darbību veikšanai var trūkt zināšanas, lai arī tās maskē ar spēju saorganziēt citus. 

Brīžam tver lietas nopietnāk nekā tas vajadzīgs un ne vienmēr trāpa uz apkārtējās vides/sabiedrības viļņa, apkārt notiekošā.

Tāpat kā rūpējas par savu ģimeni, uzņēmies rūpes (iekšēji) izjutīs atbildību un rūpēsies arī par savu valsti un cilvēkiem, kas palīdzējuši (kuriem?)

Pasīvi baudīšanas hobiji – pirts , atpūta, relakēšanās pie dabas.

Mājas runcis, kas izskrienas pa darbu un atnāk mājās pēc miera.

Sistēmas cilvēks, sistēma virza. Vajadzība pēc savējiem un drošas aizmugures.

Vēlesies apvienot, savienot, būt par vidutāju.

Silti ieteicams bez prasīšanas un taujāšanas ne privāti, ne sabiedriski nedot padomus.