Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Auto sadursmē cieš zīdainis

© F64

Vakar Jelgavā divu automašīnu sadursmē cietis zīdainītis un piecus gadus veca meitene, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Jelgavā, Pētera un Vaļņu ielas krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnām "Audi 80 Avant" un "Audi 80", kā rezultātā cieta automašīnā "Audi 80" esošie bērni - 2010.gadā dzimusi meitene un 2015.gadā dzimis zēns. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas bērni palaisti mājās.

Arī Salaspils novadā vakar ceļu satiksmes negadījumā cietis zīdainis. Uz Daugavpils šosejas notika sadursme starp 1986.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Ford" un 1992.gadā dzimušas sievietes automašīnu BMW. Negadījumā cieta pasažieris - 2015.gadā dzimis zēns.

Savukārt Daugavpilī, Valkas ielā, 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mitshubishi" notrieca uz ceļa izskrējušu, 2007.gadā dzimušu zēnu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar reģistrēti 109 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta deviņi cilvēki. No visiem negadījumiem Rīgas reģionā reģistrēti 83, kuros cieta seši cilvēki.