Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

ACULIECINIEKS: BMW vadītājs īsā ceļa posmā gandrīz izraisa divas letālas avārijas

© scanpix

Sociālā tīkla facebook lietotājs dalījies ar īpašu asu vēstuli veltītu kādam BMW vadītājam.

Savu stāstu facebook lietotājs un autovadītājs iesāk ar aicinājumu kādam BMW automašīnas vadītājam vairs nekad nevajadzētu vadīt automašīnu, jo viņa pārgalvības dēļ bojā var aiziet gan viņa pasažieri, gan citi satiksmes dalībnieki.

“Septiņus kilometrus garā ceļa posmā aiz Ķemeriem vienreiz Tavu, pretīmbraucošā auto un Tavu pasažieru dzīvības izglābu es, strauji nobremzējot un ļaujot ielīst atpakaļ joslā. Jau pēc 500 metriem to pašu bija spiests izpildīt priekšā braucošais. Un tad vēl nākamais. Pēc tam es nemaz nerunāju par kolonnas apdzīšanu vietā, kur ir zīme - Apdzīt aizliegts,” raksta autovadītājs un norāda, ka cer – šī ziņa sasniegs BMW vadītāju, kurš varbūt tad sapratīs, ka rīkojies nepareizi un vairs šādi nerīkosies.

Tāpat viņš norāda, ka šo ierakstu veidojis tādēļ, ka noraizējies par bēdīgo statistiku par bojāgājušajiem uz Latvijas autoceļiem.

“Mani jau iepriekš ļoti satrauca trakā Latvijas autoceļu statistika šogad. Un šodien redzēju, kā vienā septiņu kilometru posmā neapdomīgs cilvēks var vēsā mierā izdzēst vairāku cilvēku dzīvības tikai tādēļ, ka ir stulbs. Tādēļ pirmo reizi dzīvē ierakstu FB kaut ko šādu. Varbūt tas palīdzēs mums visiem kopā cīnīties pret tām drausmām, kas notiek šogad uz Latvijas autoceļiem,” cer autovadītājs.