Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Latvijā

Patversme lūdz palīdzību slimiem dzīvnieciņiem

© facebook

Patversme Ulubele publicējusi sirdi plosošu lūgumu sociālajos tīklos.

„Jūs jau zināt, ka vēršamies pēc jūsu palīdzības un atbalsta tikai īpašos gadījumos. Šoreiz lūgums ir īpašs, jo arī tie, par kuriem lūdzam, ir īpaši. Starp vairāk nekā 300 Ulubeles iemītniekiem ir daudzi rūpju bērni - katram savs stāsts, sava sāpe un sava klusa cerība. Un katram sava īpaša uzmanība aprūpes, atbilstoša ēdiena, ārstēšanas un mīlestības devā... Ulubelē neviens, ja vien necieš sāpes un mokas, netiek iemidzināts - netiek sodīts ar nāvi tikai tāpēc vien, ka viņam nav paveicies ar saimnieku.


Viņu – īpašo – Līčos šobrīd ir daudz. Ļoti daudz. Viņa katra lielākā cerība ir mīļas mājas, kurās viņus lolotu ģimene. Viņi gaida – pacietīgi un pazemīgi. Cerot, ka vecuma gados pabalējušās actiņas, kažoka krāšņums un zudušās maņas nebūs spriedums pavadīt atlikušo mūžu patversmē. Ka slimība, īpašās vajadzības un uzmanība nevar būt šķērslis draudzībai un uzticībai uz mūžu. Varbūt tieši otrādi – varbūt tieši tas var satuvināt?


Ieskaties viņos – ieskaties šajās īpašajās acīs – šajās bildēs ir viņi. Skumji, ka bieži paejam garām patversmes „vecīšu un slimnieciņu blokam” ar neredzošu skatienu, sevī nodomājot, ka „tie” jau uz adopciju neattiecas. Bet attiecas gan. Viņi gaida un cer visvairāk,” rakstīts patversmes sociālā tīkla facebook profilā.

Tāpat arī patversme norāda, ka tai pietrūkst līdzekļu, lai aprūpētu slimniekus.


”Kamēr viņi ir pie mums, Ulubelē, - viņu ģimene un mājas cenšamies būt mēs un rūpēties, cik vien mūsu spēkos. Diemžēl, arī mūsu spēki ir ierobežoti – pietrūkst līdzekļu speciālajām barībām, barības piedevām, ārstu konsultācijām, analīzēm, izmeklējumiem un atbilstošiem medikamentiem, kas ir tik ļoti nepieciešami!” palīdzību lūdz patversme.

Atbalstīt Ulubeles rūpju bērnus iespējams:
Zvanot 90006083 ziedojumu tālrunis (1 zvans = 1.42 eur; Lattelecom komisija 12.10 %)

Ar pārskaitījumu uz biedrības kontu:
Biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele”
Reģ.Nr. LV 40008095993
Konts: LVL: LV38HABA0551011767179
ziedojuma mērķis: rūpju bērniem ar astēm

Ziedojot tiešsaistē ar pārskaitījumu caur portālu Ulubeles projektam Izdari sirds darbu (Fonds ziedot.lv neietur komisijas)