Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

IESKATIES: Esam atbildīgi par to, ko pieradinām!

© tvplay

Iedzīvotāju uzmanību sociālajā tīklā facebook piesaistījis Zanes Berdinskas stāsts par to, kā ne vienmēr var palikt vienaldzīgs. Sieviete izsaka savu sašutumu par cilvēku cietsirdību un kārtējo reizi meklē mājās dzīvniekiem, kuriem cenšas palīdzēt.

"Mīļie cilvēki, lūdzu atceramies, ka esam atbildīgi par to, ko pieradinām! Es vienmēr esmu apbrīnojusi tos cilvēkus, kuri paņem dzīvniekus un pēc tam atstāj viņus uz ielas vai izmet grāvmalā! Man ir gribējies uzdot jautājumu- jums ar galvu viss kārtībā?


Tagad kāds teiks, ka dažiem nav materiālo līdzekļu par ko pabarot dzīvnieku, kāds dodas uz ārzemēm un nav kam viņu atstāt, vai arī bērns vairs nevēlas kaķi, bet tagad suni, tas nav attaisnojums, tas viss ir muļķības, jo pirms katra svarīga lēmumam ir jāizvērtē situācija vai varēsi pats līdz dzīvnieka mūža beigām par viņu rūpēties!


Šorīt esmu dusmīga, tik dusmīga, ka gribas kliegt un es to daru! Ir atnācis aukstais laiks un atkal dzīvniekiem, kuri kādreiz bija ģimenes miīuļi, ir jāsāk cīnīties par izdzīvošanu rudens/ziemas periodā! Vienmēr ir gribējies saprast, ko darīt ar tādiem saimniekiem, kas savus mīluļus izmet uz ielas, laikam vienīgais variants ir pakratīt ar pirkstu un teikt, ka tas ir slikti, jo citu variantu pagaidām neredzu!


Mums Inciema ir kārtējo reizi pieklīdusi kaķenīti ar 2 maziem kaķu bērniem, kuri ir mežonēni un kas dzīvo un spēlējas mājas graustā! Tā kā par šiem gadiem jau esam daudz maziem kaķu bērniem atraduši mājas (18 ), tad atkal jauns izaicinājums priekšā mazos mežonēnus pieradināt! Ja kāds pēc kāda mēneša vēlēsies sev ģimene mīluli un mums viss izdosies, tad būs iespējas tikt pie 2 melnbaltiem kaķu bērniem!


P.S. un vēl vienu reizi atgādinu, mēs esam atbildīgi par to, ko pieradinām!"