Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

ATSAUCIES: Līdzcilvēku palīdzība ļoti nepieciešama mazajai Laumai

© facebook.com

2015.gada nogalē vēstījām, ka nepieciešama līdzcilvēku palīdzība, lai sniegtu atbalstu Laumas Dzalbei un viņas ģimenei. Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde sociālajā tīklā facebook informē, ka meitenes vecmāmiņa Anna, kas ir PMLP Krāslavas nodaļas vadītājas vietniece, sniegusi informāciju, kas norāda, ka šobrīd līdzcilvēku palīdzība un atbalsts meitenītei ļoti nepieciešams arī šobrīd.

Laumas vecmāmiņa Anna izsaka milzīgu pateicību par sniegto atbalstu. Viņa atklāti stāsta par situāciju: "Nelaimes mūs vajā pastāvīgi, it kā liktenis lēmis salauzt līdz galam. Kad vecāki sāka vākt analīzes, lai veiktu operāciju Vācijā, no turienes atnāca atbilde, ka diagnoze nav pareiza un ''ārstēšana" 3 mēnešu garumā noveda mazmeitu līdz galējam stāvoklim: viņa vairs nestaigā, ir slima, kaula lūzumi, sāpes. Viņu jānēsā uz rokām, jo pārvietošanās ar kruķiem sagādā sāpes. Šobrīd vecāki ar Laumu ir Minhenē, bet tādā stāvoklī ar stipri palielinātu audzēju neviens neuzņemas operēt un ķīmijterapija jāsāk no jauna: ne vairs atpakaļ vest, ne naudas vajadzīgās sameklēt. Slimnīca apmaksā tikai 1 ķīmiju un operāciju. Atrašanās slimnīcā ļoti dārga, nepieciešams īrēt dzīvokli un nepieciešami taksista pakalpojumi, jo meita palikusi viena Minhenē, nespēs nēsāt meitenīti līdz klīnikai un apmešanās vietai."


"Liels lūgums mums palīdzēt, varbūt vēl izdodas glābt bērnu un kāju. Ir ļoti smagi rakstīt tādus vārdus, bet citas cerības kā Jūsu palīdzība man nav."

Lai palīdzētu meitenītei iespējams ziedot: 

Saņēmējs: Anita Dzalbe;

SEB bankas konts: LV87UNLA0095120706010;

Maksājuma mērķis: Laumai