Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Profilaktisko pasākumu laikā atrod vairākas meklēšanā esošas personas

© Scanpix

Naktī no trešdienas uz ceturtdienu Rīgas Centra iecirkņa policisti sadarbībā ar kolēģiem no Valsts policijas Rīgas Zemgales, Saulkrastu un Siguldas iecirkņiem veica profilaktiskos pasākumus Rīgas centrā, lai novērstu noziedzību. Kopumā nakts laikā pārbaudītas 78 personas, sastādīti vairāki administratīvo pārkāpumu protokoli un atrastas par noziegumiem meklēšanā esošas personas.

Profilaktisko pasākumu laikā tika uzsāktas trīs administratīvās lietvedības par narkotisko vielu neatļautu lietošanu un sastādīti četri administratīvo pārkāpumu protokoli par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā.

Tāpat policisti aizturēja sešas personas, kuras atradās policijas meklēšanā par dažādiem noziegumiem, tostarp par zādzību no tirdzniecības vietas aizturēts 1970. gadā dzimis vīrietis, par tīšu mantas bojāšanu – 1992. gadā dzimis vīrietis, par zādzībām aizturēti 1995. un 1983. gadā dzimuši vīrieši, par narkotisko vielu atkārtotu lietošanu atkārtoti pēc brīdinājuma – 1982. gadā dzimis vīrietis, bet par piesavināšanos aizturēts 1977. gadā dzimis vīrietis.