Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Jūrmalā "bezbiļetniekus" tvarsta 10 policistu brigāde

© youtube.com

Beidzot iestājoties pavasarīgiem laikapstākļiem, virzienā uz Jūrmalu sāk lūst arviem lielāks atpūtnieku skaits, kas pilsētai, kura par iebraukšanu savā teritorijā prasa samaksu, nozīmē nozīmīgu ienākumu plūsmu. Tiesa, Jūrmalas viesi uzdod jautājumu: cik lietderīgi ir tas, ka skopos autovadītājus mēģina izķert vesela policistu brigāde?

Kāds sociālo tīklu lietotājs ziņo: šis video uzņemts pie iebraukšanas Jūrmalā, kur par katru iebraukšanas reizi jāmaksā divi eiro. Protams, ir arī negodīgi autovadītāji, kas cenšas bez maksas iebraukt pilsētā. Lai šos braucējus izskaustu, policija tam veltījusi iespaidīgu daudzumu patruļmašīnu un likumsargu. Lai nepieļautu iebraukšanu Jūrmalā bez 2 eiro vērtās biļetes, policisti mēdz patrulēt turpat pie caurlaižu iegādes punkta, tomēr šajā video redzamais daudzos rada neizpratni par to, kā pareizāk būtu izmantot jau tā mazos policijas resursus.

Tikmēr nra.lv ir novērojis, ka dienās, kad pie iebraukšanas Jūrmalā dežurē vien divi trīs kārtības sargi, tad garām braucošās mašīnas - gluži kā no kuģa komandtiltiņa - tiek novērotas caur tālskati. Sak, lai neviena pele jeb šinī gadījumā "zaķis" nepašmauktu garām vērīgajai ērgļa acij.