Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Maijā darba dienu rītos “McDonald’s” var saņemt bezmaksas kafiju

© F64

“McDonald’s” šonedēļ saviem viesiem sāk piedāvāt jauno 100% Arabikas kafiju, kuras garšu pirmo reizi uzņēmuma vēsturē izvēlējās Latvijas iedzīvotāji. Lai atzīmētu šo notikumu, visu maiju viesi tiek aicināti iesākt savu darba dienu nobaudot bezmaksas rīta kafiju jebkurā “McDonald’s” restorānā no plkst.7.00 līdz plkst.9.00.

“McDonald’s” veiktais pētījums liecina, ka kafija ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa - 87% respondentu lietojot šo dzērienu vismaz reizi dienā, bet 63% aptaujāto cilvēku atzīstot, ka kafiju lieto vairākas reizes dienā. Vairumam respondentu (36%) patīk kafijas garša, bet 30% aptaujāto atzīst, ka kafijas dzeršana ir kļuvusi par ieradumu. 60% respondentu apstiprina ka garša ir arī svarīgākais faktors, izvēloties kafiju un vietu, kur to baudīt. Dzēriena kvalitāte (47%) ierindojas otrajā vietā, bet kafejnīcas tuvums regulāriem pārvietošanās maršrutiem (35%) ir trešais svarīgākais faktors. “McDonald’s” jaunās kafijas degustācija arī liecina, ka visiecienītākie kafijas dzērieni ir Caffé Latte (36%), kam seko kafija ar pienu (32%) un kapučīno (20%), bet vismazāk iemīļotā ir Espresso kafija, kuru izraugās vien 4% respondentu.

Pirmo reizi uzņēmuma vēsturē Latvijas iedzīvotājiem tika lūgts izraudzīties “McDonald’s” restorāna piedāvājumu. Martā restorāna viesi piedalījās jaunu kafijas malumu degustācijā, izraugoties “McDonald’s” kafijas jauno garšu.

„Mēs esam ļoti pateicīgi mūsu klientiem, kuri piedalījās jaunā piedāvājuma izvērtēšanā un palīdzēja mums izraudzīties kafijas piedāvājumu, kas vislabāk atbilst vietējo patērētāju garšai un vēlmēm. Tā mums bija vēl nebijusi pieredze, un mēs esam gandarīti par rezultātu. Paužot savu pateicību, ikviens maija darba dienu rītos tiek aicināts baudīt savu kafiju “McDonald’s” restorānos bez maksas,” saka Laura Jasenaite, “McDonald’s” mārketinga un digitālās nodaļas vadītāja Baltijas valstīs.