Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

VEF Kultūras pils darbinieki turpina strādāt citās telpās, saņemot ierasto atalgojumu

© f64.lv

Uz rekonstrukciju slēgtās VEF Kultūras pils darbinieki turpina savu darbu citās telpās, saņemot par to ierasto atalgojumu, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā.

Darbinieki strādā pie jau sākto projektu īstenošanas - gan vietēja mēroga pasākumiem, gan kolektīvu dalības pilsētas un valsts mēroga pasākumos. VEF Kultūras pils vadībai jāpiedalās arī renovācijas darba grupas sapulcēs.

VEF Kultūras pils pārstāvju darbs turpinās, kā ierasts, tikai pagaidu telpās, un darbinieku atalgojumā izmaiņu nav, jo tam nav nekāda pamata, skaidro departamentā.

VEF Kultūras pils administrācija pils remonta laikā strādās Laimdotas ielā 42, bet Skuju ielā 29 atradīsies tehnisko darbinieku bāze, kostīmu/rekvizītu noliktava, kā arī VEF muzejs. Kultūras pils kolektīvi, tāpat kā līdz šim, iesaistīsies gan pilsētas, gan valsts mēroga pasākumos, bet pasākumu pamatbāzes vieta būs Brīvības gatves 266 telpa.

Kā vēstīts, pirmdien uz rekonstrukciju tika svinīgi slēgta VEF Kultūras pils, kas atjaunotās telpas cer atklāt jau nākamā gada 18.novembrī.

Rīgas domes Īpašuma departaments ir parakstījis līgumu ar būvfirmu SIA "Velve" par VEF Kultūras pils pārbūves un renovācijas darbu veikšanu. Līgumcena ir 8,97 miljoni eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Kopējās projekta izmaksas ar PVN ir aptuveni 11 miljoni eiro. No minētajām izmaksām vairāk nekā sešus miljonus eiro plānots piesaistīt no Eiropas Savienības fondiem.