Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Velosipēdists notriec bērnu un aizmūk

© F64

Vakar Ilūkstē velosipēdists notriecis četrus gadus vecu bērnu un aizbēdzis no notikuma vietas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar Ilūkstē velosipēdists notriecis četrus gadus vecu bērnu un aizbēdzis no notikuma vietas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Negadījums noticis ap plkst.19.55, kad 1991.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu uzbraucis 2012.gadā dzimušai meitenītei, kura arī vizinājusies ar velosipēdu. Vīrietis no notikuma vietas aizmucis, savukārt bērns nogādāts slimnīcā.

Savukārt Smiltenes novada Bilskas pagastā 2010.gadā dzimis puisis, braucot ar velosipēdu, nav palaidis pa galveno ceļu braucošo automašīnu, kā rezultātā notikusi sadursme. Negadījumā cietis velosipēdists, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Mazās Kandavas ielas krustojumā ar Jūrmalas gatvi 1974.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen Caddy" uzbraucis 1976.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc sadursmes nogādāts slimnīcā. Tāpat Pārdaugavā, Slokas ielas un Kurzemes prospekta krustojumā 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A4" uzbraucis 1957.gadā dzimušai sievietei ar velosipēdu. Sieviete guvusi traumas un nogādātas slimnīcā.

Kopumā vakar ceļu satiksmes negadījumos traumas guvuši astoņi velosipēdisti un gājēji.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā ir reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 58 negadījumi ar 15 cietušajiem.