Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Prezidents uzņem selfiju ar tūkstošiem bērnu

© Publicitātes foto

Ar Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzmundrinājuma runu un kopīgu selfiju ar tūkstošiem bērnu un jauniešu šodien Jūrmalas Kūrorta svētkos tika atklāti radošās un aktīvās atpūtas svētki “ZZ Festivāls” un Latvijas vērienīgākās bērnu un jauniešu sporta un prāta spēles “ZZ Čempionāts”.

““ZZ Čempionāts” pulcē talantīgus, spēcīgus un aktīvus jauniešus no visas Latvijas, kuri parāda savu veiklību, fizisko izturību, erudīciju un vienlaikus arī spēju strādāt komandā un būt vienotiem.Ar dalību šajā čempionātā jūs kā komanda parādīsiet saliedētības spēku - tikai darbojoties vienoti un palīdzot viens otram, mēs arī dzīvē varam sekmīgi pārvarēt pat vissarežģītākos šķēršļus un grūtības. Vēlu jums visiem labus rezultātus un lai dienas beigās jūs būtu gandarīti par savu sniegumu”, sveic svētku un spēļu dalībniekus Latvijas valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Pēc atklāšanas uzrunas Raimonds Vējonis kopā ar pasākuma vadītāju Renāru Zeltiņu nofotografējās kopīgā selfijā ar tūkstošiem bērnu un jauniešu, noslēdzot atklāšanas ceremoniju.