Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Aicina apmeklēt bezmaksas vingrošanas nodarbības Liepājas pludmalē

© F64

Sākot no 1. jūnija, katru otrdienu, trešdienu un ceturtdienu Liepājas pludmalē, Pērkones ielas galā, notiks bezmaksas vingrošanas nodarbības. Tās jau sesto vasaru vadīs vingrošanas instruktore Zane Frickausa.

Vingrošanas nodarbības otrdienās un ceturtdienās notiks plkst. 6.30, bet trešdienās - plkst. 10.00. Nodarbības ilgums plānots 45 minūtes.

Vingrošanas nodarbības labu laika apstākļu gadījumā tiks organizētas visu vasaru - jūnijā, jūlijā un augustā. Ja laika apstākļi būs nedaudz vēsi, nodarbība būs dinamiskāka, izpildot vingrinājumus vairāk stāvus. Siltākā laikā tiks akcentēta stiepšanās un atbrīvošanās, iekļaujot jogas elementus. Vingrošanā uzsvars tiks likts uz ķermeņa izkustināšanu un enerģijas plūsmas atjaunošanu.

Visus interesentus lūdzam pieteikties un jautājumu gadījumā vērsties pie instruktores Zanes Frickausas pa tālruni 26424330 vai sociālās vietnes Facebook grupā “Pludmales vingrošana Liepājā”.

Bezmaksas nodarbības pludmalē tiek realizētas projekta “Pludmales vingrošana” ietvaros un notiek ar Liepājas pilsētas pašvaldības atbalstu.