Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

ŠOKĒJOŠI: Aculiecinieks nezina, ko iesākt - auto atstāts mazs bērns

© Facebook

Kāds aculiecinieks sociālajā tīkla Facebook dalījies ar šokējošu atgadījumu, kad kādā mašīnā ievērojis atstātu mazu bērnu.

Bērns gulējis savā krēsliņā slēgtā automašīnā. Neviena cita pieaugušā transporta līdzeklī nebija. Vīrietis bija neziņā, ko iesākt - varbūt izsist automašīnas logu, jo tāpat, kā mājdzīvniekus arī mazus bērnus nedrīkst atstāt aizslēgtā automašīnā, kurā vasaras laikā temperatūra paaugstinās ļoti strauji.

"Galvenais jautājums - izsist stiklu vai nē? Cik gan bezatbildīgiem jābūt, lai atstātu mašīnā mazu bērnu, kas raud?" raksta Edgars.

Arī citi sociālā tīkla lietotāji pauž sašutumu par vecāku nolaidību.

"Nu tur ir jāzvana policijai, par ko šādu viņiem saaksies problēmas ar bāriņtiesaam utt. Kaut kas apbrīnojams!" raksta Edijs.

"Drausmas!!!! Kā cilvēki nenovērtē dārgāko, ko dzīve devusi... Diemžēl šadus vecākus pārmācīs tikai dzīve un diemžēl parasti tas ir diezgan sāpīgi un nelabojami," ar pārdomām dalās Jolanta.

"Vienreiz pie maximas mašīnā bija zīdainītis ļoti maziņš atstāts, kas arī histērsiki raudāja. Ilgi pārdzīvoju. Bezatbildīgi vecāki. Tajā brīdī nezināju, ko darīt, bet nākamreiz noteikti saukšu policiju," pārliecināta Marika.