Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

UZMANĪBU: Pazudusi kāda rīdziniece; meklēšana turpinās

© bezvests.lv

Organizācija bezvests.lv ziņo, ka joprojām nav atrasta bez vēsts pazudusī Frančeska Bondarovska-Krumpāne, kura maija beigās pēc strīda ar vīru izgājusi no mājas un kopš tā brīža nav atgriezusies.

Pazušanas datums:
Svētdiena, 29. Maijs 2016 - 21:00
Pazušanas rajons:
Rīga
Vecums:
27
Apstākli, kuros cilvēks pazuda:
27 gadus vecā rīdziniece Frančeska Bondarovska-Krumpāne pazuda svētdien, 29.maijā ap pl 21-iem. Pēc tuvinieku sniegtās informācijas, pēc atgriešanās mājās no korporatīvā pasākuma, sieviete sastrīdējās ar vīru, paņēma dekoratīvas šķirnes sunīti un devās prom no mājām Rīgas mikrorajonā Purvciems (Nīcgales iela) nezināmā virzienā. 29.maijā sazvanījās ar māti, bet 31.maijā sazinājās īsziņās ar draudzeni. Rakstīja, ka atrodas Narvā (Igaunija). Vairāk ne ar vienu Frančeska nav sazinājusies un līdz šim mājās nav atgriezusies.

PAZĪMES: Koša izskata, tumši īsi mati, pelēkas acis, lieli sejas vaibsti. Uz kreisās rokas liels un pamanāms tetovējums - magones ar taureni.

Lūgums visiem, kas redzējuši sievieti vai ir kaut kas zināms par viņas iespējamo atrašanās vietu, nekavējoties ziņot policija pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni 22 084 084.