Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Ogrē sieviete uzbrūk iereibušai viešņai ar cirvi

© scanpix

Naktī no sestdienas uz svētdienu Valsts policijas Ogres iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Ogri, Mālkalnes prospektu, kur kāda sieviete citai sievietei nodarījusi miesas bojājumus.

Policisti, ierodoties notikuma vietā, noskaidroja, ka trīs sievietes gājušas gar sev pazīstama vīrieša māju un pamanījušas, ka logā deg gaisma. Iereibušās sievietes sākušas vīrieti saukt ārā, taču pa logu izliekusies viņa dzīvesbiedre. Pēc asas vārdu apmaiņas dzīvokļa iemītniece izskrējusi laukā ar cirvi. Divas no sievietēm paskrējušas malā, savukārt vīrieša agresīvā dzīvesbiedre trešajai sievietei ar cirvi iesitusi pa galvu.

Cietušās sievietes draudzenes izsaukušas policiju, kā arī mediķus. Cietusī tika nogādāta slimnīcā, bet likumsargi notikuma vietā aizturēja 1965. gadā dzimušu sievieti, kura jau iepriekš tikusi tiesāta par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Aizturētā atzina savu vainu noziegumā. Pret viņu ir uzsākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu. Par šādu noziegumu var draudēt mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.