Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Iereibušu šoferu dēļ notikušas divas smagas avārijas

© f64

Kā ziņo valsts policija, piektdien tiem nācies vairākkārt doties uz izsaukumiem, kur pie vainas bijuši iereibuši šoferi.

22.jūlijā, ap pulksten 14:30, Burtnieku novadā, Valmieras pagastā, autoceļa Valmiera Līdums 8.kilometrā avarēja iereibuša šofera vadītais mikroautobuss VW Transporter. Negadījumā traumas guva 1980.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā. Sākotnējā informācija liecina, ka 1968.gadā dzimušais vīrietis nav ticis galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Vīrietim konstatēts 1,65 promiļu liels reibums, turklāt viņš pie stūres bija sēdies bez tiesībām vadīt jebkāda veida transportlīdzekli. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess.

Tāpat 22.jūlijā, pēc pulksten 19:00, Kocēnu novadā, Kocēnu pagastā, uz autoceļa Rīga - Inčukalns - Valmiera - Igaunijas robeža avarēja iereibuša vīrieša vadītā automašīna Honda Stream. 1961.gadā dzimušais vīrietis, esot 2,62 promiļu reibumā, netika galā ar automašīnas vadību , nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere - 1958.gadā dzimusi sieviete. Policijā par šo pārkāpumu sākts kriminālprocess.