Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Pēc ģimenes konflikta nepilngadīgs jaunietis izlec pa logu

© Rīgas pašvaldības policija

25.jūlija naktī Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Sarkandaugavā, kur norisinājās ģimenes konflikts. Ierodoties notikuma vietā, sastapts izsaucējs, kurš kārtības sargiem, pastāstīja, ka kaimiņi skaļi lamājoties ar rupjiem vārdiem, tāpat tiekot skaļi atskaņota mūzika.

Uz iedzīvotāju aizrādījumiem skaļie kaimiņi neesot reaģējuši. Dzīvokļa durvis atvēra iereibusi sieviete, kura raudāja un nevarēja patstāvīgi noturēties kājās bez atbalsta. Sarunas laikā, noskaidrots, ka sievietei ar dēlu izcēlies konflikts, kurš neilgi pirms policijas ierašanās izlēcis pa trešā stāva logu. Apsekots pagalms, pamanīts iereibušais jaunietis, kuram rokas bija asinīs. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri, apskatot jaunieti, nolēma viņu hospitalizēt.

17 gadus vecais jaunietis pastāstīja, ka ar māti lietojis alkoholu, pēc kā viņa sākusi jaunieti fiziski iespaidot. Ņemot vērā sievietes reibuma pakāpi nebija iespējams pieņemt nekāda veida paskaidrojumus. Uzsākta administratīvā lietvedība par nepilngadīgā iesaistīšanu alkoholisko dzērienu lietošanā. Lietas izskatīšanas laikā tiks skaidroti arī pārējie notikuma apstākļi.