Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Apdrošinātājam Latvijā nākas izmaksāt 60 000 eiro par balvā iegūtu "Porsche"

© Publicitātes foto

If Apdrošināšana izmaksājusi 60 415 eiro lielu atlīdzību par Latvijas golfa turnīru vēsturē pirmoreiz reģistrētu gadījumu, kad kāds spēlētājs ar pirmo sitienu jeb hole in one trāpīja bedrītē, balvā iegūdams ekskluzīvo automašīnu Porsche.

Pie ekskluzīvā auto 17.septembrī golfa laukumā Viesturi notikušajā starptautiskajā golfa turnīrā "Kazahstānas vēstnieka un Rietumu bankas kauss" tika Lietuvas golfa spēlētājs Rolands Gaidis.

"Uzņēmums, kas bija apņēmies nodrošināt ekskluzīvo auto, pat ja kādam golfa turnīra dalībniekam atgadīsies tik reta veiksme, bija apdrošinājis iespējamos izdevumus par auto un nekļūdījās. Šis atlīdzības gadījums tikai lieku reizi apstiprina apdrošināšanas iespējas samazināt nenoteiktību un pasargāt sevi no finansiāliem zaudējumiem arī tik unikālā situācijā, kādu pirms sacensībām spēja paredzēt vien retais," stāsta If Apdrošināšanas Produktu izstrādes un riska parakstīšanas daļas pārstāvis Endijs Melecis.

Atbilstoši sacensību nolikumam automašīna Porsche 718 Boxter S kā īpašā sacensību balva tika apsolīta spēlētājam, kurš "pirmais ar pirmo sitienu bumbiņu iesitīs 7.bedrītē". Lai gan ir aprēķināts, ka golfa spēlētāja iespējas iesist hole in one ir 13 000 pret vienu, tas tomēr izrādījās iespējams. Spēlētāja raidītā bumbiņa vispirms atsitās pret zemi, pēc tam - pret bedrītes karoga kātu, vēlreiz pret zemi un tad ieripoja bedrītē.