Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Tukuma novada iedzīvotāji varēs iegādāties vienotu autobusa un vilciena biļeti

© f64

No 2016.gada 1.oktobra Tukuma novada iedzīvotājiem būs iespēja iegādāties vienoto biļeti, kas paredzēta braucienam ar diviem transportlīdzekļiem - autobusu un vilcienu. Pasažieris, iegādājoties biļeti Pasažieru vilciena biļešu kasē vai pie konduktora, varēs tikt no Rīgas līdz Tukuma stacijai ar vilcienu un pēc tam, uzrādot šo pašu biļeti, pārsēsties SIA Tukuma auto apkalpotā maršruta autobusā. Šo biļeti varēs nopirkt arī autobusā, lai tiktu no apdzīvotas vietas Tukuma novadā līdz Rīgai.

Iegādājoties vienoto biļeti, pasažieris par braucienu maksās lētāk un sabiedriskā transporta pakalpojumu izmantot būs ērtāk, jo pasažierim, pārsēžoties no viena transportlīdzekļa otrā, būs jāuzrāda tikai viena biļete. Iedzīvotājiem tiek piedāvāta arī vienotā abonementa biļete, kas pielāgota pasažieru braukšanas paradumiem un kas nodrošina vēl papildu atlaides. Tāpat pasažieri var nopirkt vienu bagāžas biļeti, kas paredzēta braucienam gan ar vilcienu, gan autobusu.

Vienoto biļeti varēs izmantot Pasažieru vilciena maršrutā Rīga-Tukums un piecos SIA Tukuma auto apkalpotajos maršrutos - Nr.3211 Jauntukums-MRS, Nr.3212 Jauntukums-Tukuma Lauktehnika, Nr.3213 Durbe-L.Dzelzceļa iela-Tukuma Lauktehnika, Nr.3214 Durbe-Tukuma Lauktehnika un Nr.3215 Jauntukums-Ozoliņi-MRS.

Vienoto biļeti pasažieri varēs iegādāties Pasažieru vilciena biļešu kasēs, pie konduktora vai autobusa vadītāja. Savukārt vienoto abonementa biļeti būs iespējams iegādāties Pasažieru vilciena biļešu kasēs.

Autotransporta direkcija sadarbībā ar pasažieru pārvadātājiem turpina darbu, lai ieviestu vienoto biļeti arī citviet Latvijā.