Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā

IZMISUMS: Pazudušā Egila mamma lūdz dēlu atgriezties mājās

© bezvēsts.lv

Jau vairāk nekā nedēļu nav izdevies atrast pazudušo Egilu, kurš septembra beigās izgājis no mājām Liepājā.

Lai gan policija, gan Egilam tuvi cilvēki aktīvi iesaistījušies zēna meklēšanā, joprojām nav izdevies noskaidrot, kur zēns pazudis, un kas ar viņu noticis.

Egila mamma Iveta "Kurzemes Vārdam" pastāstīja, ka regulāri sazinās arī ar policiju. Viņa pastāstīja, ka policija strādā pie divām iespējamām versijām, kas ar Egilu varētu būt noticis. Sievietei ir vien ļoti liels lūgums, lai dēls atgriežas mājās. "Lai viņš pārnāk, izstāsta, kas noticis, un tad arī domāsim, ko darīt, ja ir radušās kādas problēmas. Tikai, lai viņš atgriežas - tas ir viss, ko es lūdzu," sacīja mamma.

Pazudušā zēna meklēšana joprojām turpinās. Ikviens, kurš kaut ko zina par to, kas noticis ar zēnu, aicināts sazināties ar policiju.

Jaunieša pazīmes: Augums ap 190 cm, gaiši mati. Kreisā roka ieģipsēta. Pazušanas dienā Egilam mugurā bija melna jaka ar zilu rāvējslēdzēju, tumšas bikses, melna mugursoma ar “Nike” zīmi un melnas botas ar baltu zoli. Izejot no mājām, līdzi bija mobilais telefons un salokāms zili- melns naudas maks.
Egilam bija lauzta kreisā roka, taču to ar visu ģipsi viegli varēts ieģērbt virsjakā.