Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Latvijā

TAUTAS BALSS: Raimond, lūdzu, atlaidiet Saeimu, kura klaji ņirgājas par savu valsti

© Dmitrijs Suļžics/ f64 photo agency

Baiba Ivanovska savā facebook profilā ir uzrakstījusi vēstuli Latvijas Valsts prezidentam Raimondam Vējonim, kurā aicina viņu atlaist Saeimu.

"Sveiks, Raimond!
Es jūs lūdzu dariet kaut ko mūsu un arī jūsu valsts labā. Lūdzu neļaujiet cilvēkiem celt naidu, jo tas šobrīd notiek. Pilns internets ar daudz sašutumu dusmu un naidu pilniem ierakstiem un komentāriem. Es vairs nespēju to lasīt. Pateicoties tik klajiem meliem, krapšanai, ko dara valdība, pieņemot budžetu pa nakti. Kurš normāls cilvēks spējīgs racionāli domāt naktī. Ir pat teiciens: rīts gudrāks par vakaru. Vai mums ir kāds kara stāvoklis izsludināts par ko mēs cilvēki parastie neesam informēti. Ja jau budžets jāpieņem pa nakti.

Lūdzu ATLAIDIET Saeimu, jo tā klaji ņirgājas par savu valsti. Mūsu valsts ir maza, bet daudzi ir pierādījuši, ka mēs spējam lielas lietas darīt, esam gana spēcīgi lai sacenstos ar lielvalstīm viena laukumā. Esam pietiekami gudri, lai radītu lietas par ko pasaulē mūs apbrīno. Lai tas nebeigtos mums ir jasadodas rokās, nevis vienam otrs jāapēd bez sāls. To šobrīd mēģina darīt deputāti un tai tuvumā stāvošie pelēkie un melnie kardināli.

Prezidenta kungs esiet cilvēcīgs. Rīkojieties, jo man vairs nav cerību, kam vēl lūgt palīdzību mūsu visu vārdā. Tautas vārdā..

Cilvēks no tautas!"

Ar ierakstu dalījušies jau vairāk kā 1100 facebook lietotāji un vairākiem simtiem patikušas paustās domas.