Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

"Mediju nams" sarūpē dāvanas abonentiem

© F64

Pirms sācies gada nogales iepirkšanās drudzis, ir laiks nesteidzoties izvērtēt, kādus preses izdevumus nākamgad lasīt, baudot ar rīta kafiju vai atvelkot elpu pēc darba nedēļas. SIA Mediju nams visu savu izdevumu – laikraksta Neatkarīgā Rīta Avīze, izdevuma Sporta Avīze, brīvdienu žurnāla Vakara Ziņas un žurnāla Praktiskā Astroloģija – abonentiem ir sarūpējis dāvanas.

Nākamgad tāpat kā šogad Neatkarīgā pie pasūtītājiem nonāks ik darba dienas rītu, dāvājot iespēju pirmajiem uzzināt svarīgu informāciju, kas ietekmēs valsts un katra iedzīvotāja nākotni. Neatkarīgo iespējams abonēt dažādos komplektos - bez pielikumiem, ar TV programmu, ar TV programmu un Vakara Ziņām, divas vai piecas reizes nedēļā - katrs var izvēlēties sev piemērotāko variantu. 2017. gada abonenti Neatkarīgo var pasūtīt par speciālu cenu, sākot ar 7,89 eiro mēnesī nedēļas nogales komplektam. Tas ir labākais piedāvājums starp dienas laikrakstiem!

Mediju namam rūp katrs lasītājs. Ikviens Neatkarīgās abonents nākamgad saņems skaistu un praktisku kalendāru Latvija pošas simtgadei neatkarīgi no tā, uz cik ilgu laiku laikraksts pasūtīts. Savukārt tie, kuri būs pasūtījuši Neatkarīgo uz visu gadu, saņems arī Armanda Pučes jaunāko grāmatu Kurtizānes apakšveļa. Tas ir skaudrs un pikants romāns par kādu ietekmīgu Latvijas advokātu, kurš vēlas dzīvot Venēcijā, Lielā kanāla malā.

«Venēcija ir kā mūzika, kā mūza, kā mākslas darbs, kā iedvesma, kā pavedēja! Vai zināt, ko parasti noklusē, runājot par šo ārējo skaistumu un bagātību? Korupciju, šantāžu, ziņotājus, melus, liekulību… Nekas nav beidzies līdz pat mūsu dienām, pielāgojoties vēstures gaitai. Vai vēl precīzāk - pielāgojot to. Kāds nams šajā pilsētā cauri laikiem nes līdzi stāstus par lāstiem un nolemtību, kas piemeklē tā īpašniekus. Pašnāvība, izputēšana, slepkavība, narkotiku orģijas, finanšu afēras…» tā par savu grāmatu saka Armands Puče.

Arī Sporta Avīzes cienītāji, abonējot šo izdevumu uz visu gadu, dāvanā saņems šo lielisko A. Pučes grāmatu. Praktiskās Astroloģijas abonentus iepriecinās gadumijas speciālizlaidums ar horoskopiem un prognozēm nākamajam gadam.

Arī tie, kuriem par brīvdienu pienākšanu katru piektdienu visa gada garumā pasta kastītē liecinās svaigākās Vakara Ziņas, saņems Praktiskās Astroloģijas gadumijas speciālizlaidumu ar horoskopiem un prognozēm nākamajam gadam, kā arī Latvijas simtgadei veltītu kalendāru.

Tā kā Neatkarīgās, Sporta Avīzes, Praktiskās Astroloģijas un Vakara Ziņu abonēšanu var noformēt kā greznu dāvanu karti, ar to var iepriecināt vecākus, vecvecākus, brāļus, māsas, draugus vai biznesa partnerus.

***

Abonēšanas iespējas

• Internetā: abone.nra.lv; pasts.lv; aboneliepaja.lv.

• Pa tālruni: 80201333 (bez maksas) vai 67886714.

• Klātienē: visās Latvijas pasta nodaļās, abonēšanas centrā Kurzemes vārds.