Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Astroloģe: Šai valdībai dota lielāka dzīvotspēja, būs daudz tautai sāpīgu lēmumu

Šonedēļ apstiprinātajai Valda Dombrovska (JL) valdībai dota lielāka enerģija un stabilitāte nekā iepriekšējai, taču finanses joprojām sagādās rūpestus. Izskatās, ka savas darbības laikā valdībai nāksies pieņemt ne vienu vien tautā nepopulāru un iedzīvotājiem sāpīgu lēmumu, aģentūrai LETA pauda sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

No astroloģiskā viedokļa nav labi, ka valdība apstiprināta dilstošā Mēnesī, kas bremzē pozitīvās attīstības tendences, turklāt Mēness šajā laikā atradās Svaru zīmē, kas atstāj iespaidu uz stabilitāti, taču - tas mudina arī meklēt sadarbības iespējas.

Lielākās Dombrovska otrās valdības problēmas, visticamāk, saistīsies ar naudas, finanšu atbalstītāju, saimniecisko tēriņu jautājumiem, kur un caur kādu sadarbību - sponsoriem, labvēļiem - naudu dabūt un kā pēc tam atmaksāt, kādām vajadzībām un jomām dot priekšroku valsts saimniecībā.

Astroloģe norāda, ka labā ziņa ir tāda, ka iepriekšējās Dombrovska valdības pamathoroskops bija sarežģītāks un problemātiskāks nekā šīs.

"Pētot iepriekšējās valdības pamathoroskopu, radās iespaids, ka tā ir "lielgabalu gaļa", kas speciāli izveidota ar mērķi caur starptautiskiem aizdevējiem risināt finanšu jautājumu. Turklāt tieši uz šiem jautājumiem bija arī vislielākie apgrūtinājumi, kas bremzēja tēmu "nauda". Vēl iepriekšējās valdības pamathoroskopā bija ielikti arī pēkšņas krišanas un nestabilitātes draudi. Īpaši kritisks periods toreizējai valdībai astroloģiski bija pavasarī, kas reāli dzīvē nostrādāja. Kā atceramies, Tautas partija aizgāja opozīcijā, un faktiski valdība tika "uzmesta". Turklāt visus horoskopa stāvokļus pastiprināja apstāklis, ka tā valdība bija pilnmēness veidojums," skaidro Kārkliņa.

Šīs valdības iespējas ir cerīgākas, gan caur Marsa piešķirto enerģiju, gan Skorpionisko spēju kombinēt, analizēt, iedziļināties, arī ar naudu viss pavisam slikti galu galā nebūšot, valdībai ir dotas iespējas to atrast un sakombinēt. "Vissliktākais moments valdības pamathoroskopā saistās ar tautu. Jau minētajā problēmu trijstūrī iesaistīts arī Mēness, kurš valstu astroloģijā atbild par tautu. Mans skaidrojums būtu tāds, ka valdības nepopulārie finanšu lēmumi mūs, šīs valsts iedzīvotājus, skars diezgan smagi un skarbi," saka astroloģe.

Attiecībā uz darbības laiku Kārkliņa prognozē diezgan ilglaicīgu darbošanos: "Valdības pamathoroskopā nav pēkšņas krišanas draudu, bet ir norādes uz to, ka gaidāms rosīgs mūžs."

"Es gribētu teikt, ka valdība netiks gāzta kādu politisko intrigu dēļ. Visticamāk, tā nostrādās visu savu pilnvaru laiku. Bet, ja nu atkāpsies, tad tas būs politiski pārdomāts un izsvērts lēmums, bez pēkšņuma elementiem. Var gadīties, ka dažādi sadarbības un partnerības jautājumi aktualizējas ciklā no nākamā gada maija līdz aiznākamā gada maijam," prognozē astroloģe.

Daudz "aizdomīgāks" veidojums drīzāk esot valdības sastāvdaļa - politiskā apvienība "Vienotība", kurā ietilpst "Pilsoniskā savienība", "Jaunais laiks" un "Sabiedrība citai politikai". Pēc astroloģiskās kartes tas ir tāds iekšējo pretrunu mocīts veidojums. "Sadaļā, kur astroloģijā skatās sadarbības, kā arī "laulību" iespējas un veiksmi, "Vienotībai" iezīmējas neskaidras situācijas, problēmas un iespējamība, ka sadarbība un saites tiek sarautas. Turklāt nevis tāpēc, ka ir noiets kāds ceļš, izpildīti kādi uzdevumi. Šķiršanās un izjukšana tad, visticamāk būs saistīta ar savstarpējiem pārmetumiem, netīrās "vešas" mazgāšanu, tā varētu būt ilga un nepatīkama. Ir liela iespējamība, ka emocijas var ņemt virsroku pār pragmatismu un racionālu prātu, kaitējumu var nodarīt arī neveikli pārpratumi un intrigas. Un tādas situācijas apvienībai jau ir bijušas," saka Kārkliņa.

Kuluāros daudz tiek runāts, kas un kā var ietekmēt valdības darbu. Viena no bieži minētajām figūrām ir ZZS premjera kandidāts, Ventspils mērs Aivars Lembergs. "Astroloģiski redzams, ka Lembergs ar savām idejām un personisko būtību var atstāt ietekmi uz valdību. No vienas puses, astroloģiski viņam dota iespēja valdības darbu stabilizēt, iedot kādas labas idejas valsts finanšu situācijas uzlabošanā, tajā pat laikā parādās arī kombinācijas, kas norāda uz diktātu un spiedienu uz plāniem, lēmumiem un idejām. Jautājums, kā kurš izmanto planētu piedāvātās iespējas," skaidro astroloģe.