Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Mūzikas izdevējs "Platforma Records" pieprasa maksātnespēju

Mūzikas ierakstu izdevējs SIA "Platforma Records" Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesā iesniedzis savu maksātnespējas pieteikumu.

Tiesa pieteikumu pieņēmusi un 23.decembrī ierosinājusi "Platforma Rekords" maksātnespējas lietu, liecina šodien Maksātnespējas reģistrā pieejamā informācija.

Par "Platforma Records" administratori izvēlēta Svetlana Titova, taču viņa līdz 29.decembra dienas vidum no šiem pienākumiem vēl var atteikties.

Kā liecina "firmas.lv" dati, 50% uzņēmuma pieder Rimantam Liepiņam, kurš ir arī "Platforma Records" vienīgais valdes loceklis, 39% - SIA "Platforma filma", bet 10% - Danam Bērtulim. No SIA "Platforma filma" 74,05% pieder Normundam Kalniņam, bet atlikusī daļa - Aigaram Graubam.

Uzņēmuma apgrozījums pēdējos gados ir mazinājies: 2007.gadā tas bija 0,95 miljoni latu, 2008.gadā - 0,56 miljoni latu, bet pērn - 0,36 miljoni latu. Šajos gados uzņēmums strādājis ar attiecīgi 4850, 13 000 un 35 900 latu zaudējumiem.

Vakarā sazvanīts, Liepiņš aģentūrai LETA sacīja, ka patlaban atrodas sapulcē, tāpēc par "Platforma Records" maksātnespējas pieteikumu komentārus sniegšot rīt.