Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā

Ulbrokā notikušā ugunsgrēka dēļ uz laiku slēgta bāriņtiesa, pasta nodaļa un aģentūra "Saimnieks"

© https://www.ropazi.lv

Vakar Ulbrokā notikušā ugunsgrēka dēļ uz laiku slēgta bāriņtiesa, pasta nodaļa un aģentūra "Saimnieks", liecina Ropažu novada sniegtā informācija.

15.februārī Institūta ielā 30, Ulbrokā, Stopiņu pagastā četrstāvu dzīvojamā mājā izcēlās ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkā ir izveidojies spēcīgs sadūmojums un vairāki cilvēki netika no tās ārā. Notikuma vietā strādāja vismaz 40 ugunsdzēsēji glābēji ar astoņām autocisternām un trīs autokāpnēm. Notikuma vietā atradās arī septiņas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķu brigādes, tostarp ārsta speciālista brigāde, lai nepieciešamības gadījumā sniegtu palīdzību cietušajiem.

Pēc VUGD sniegtās informācija sociālo dzīvokļu mājas otrajā stāvā dega divi dzīvokļi un gaitenis 92 kvadrātmetru platībā. Kopumā izglābti 20 cilvēki, bet vienā no degošajiem dzīvokļiem atrasts bojāgājušais.

NMPD mediķi slimnīcā nogādāja trīs cietušos, tostarp vienu cietušo smagā stāvoklī, bet diviem cietušajiem hospitalizācija nebija nepieciešama un palīdzību NMPD sniedza notikuma vietā.

Pievērs uzmanību!

Informējam Ropažu novada Bāriņtiesa, pašvaldības aģentūra "Saimnieks" un Ulbrokas pasta nodaļa, kuru biroja telpas atradās Institūta ielā 30, Ulbrokā, saistībā ar minēto ugunsgrēku uz laiku pārtrauc klientu apkalpošanu klātienē.

Bāriņtiesas pakalpojumus var saņemt:

  • Ropažu novada Bāriņtiesa Garkalnes pagastā- tālr. nr. 25540213, Brīvības gatvē 455, Rīgā, bijušās Garkalnes novada bāriņtiesas telpās,
  • Ropažu novada Bāriņtiesa Ropažu pagastā - tālr. nr. 26469405, Sporta iela 1, Ropažos, Ropažu pagasta pārvaldes ēkā,
  • Ropažu novada Bāriņtiesa Vangažu pilsētā - tālr. nr. 20274269, Meža ielā 1, Vangažos, Vangažu pilsētas pārvaldes ēkā.

Informācija par Ulbrokas pasta nodaļas darbību:

Ulbrokas pasta nodaļa, Institūta ielā 30 uz nenoteiktu laiku ir slēgta. Šodien un rīt ( 16.02. un 17.02) pastnieki piegādes veiks no Cekules pasta nodaļas, šodien pastnieku darbs ir kavēts, bet notiek. Klienti savus sūtījumus, kurus bija paredzēts saņemt Ulbrokas pasta nodaļā šodien un rīt varēs izņemt Cekules pasta nodaļā.

  • Cekules pasta nodaļai (Zahārija Stopija iela 10, Upeslejas, Stopiņu pag., Ropažu nov., LV-2118) rīt tiks pagarināts darba laiks, līdz plkst. 18:00 (8:00-18:00).
  • Otra tuvākā nodaļa ir Rīgas 21.pasta nodaļa, Ulbrokas iela 7, Rīga, LV-1021, kura strādā katru darba dienu no 8:00-19:00. Šajā nodaļā var saņemt visus pasta pakalpojumus (izņemot sūtījumu saņemšanu, jo šo pakalpojumu nodrošina Cekules pasta nodaļa).