Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Alga 4600 eiro mēnesī un motivējoša bonusu sistēma. Uzņēmumu reģistrs meklē jaunu darbinieku

© f64.lv, Vladislavs Proškins

Valsts kanceleja izsludinājusi konkursu uz Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāra amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Mēnešalga pirms nodokļu nomaksas Uzņēmumu reģistra galvenajam valsts notāram paredzēta 4600 eiro apmērā. Vienlaikus paredzēta arī motivējoša bonusu sistēma atbilstoši sasniegtajiem darba rezultātiem.

Pieteikties konkursam var līdz 2023.gada 26.jūnijam.

Pretendentiem prasīts maģistra grāds tiesību zinātnē, ekonomikā, finansēs vai vadībzinātnē, vismaz triju gadu pieredze vadošā amatā, zināšanas un izpratne par komerctiesību, informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) un datu analīzes jomu, zināšanas un izpratne administratīvajās tiesībās un procesā, izpratne par valsts pārvaldes uzbūvi un darbības pamatprincipiem un budžeta plānošanas jautājumiem, kā arī vēlama pieredze valsts pārvaldē.

Tāpat pretendentiem prasītas angļu valodas zināšanas B2 līmenī, atbilstoši Eiropas kopīgajām nostādnēm valodu apguvei, labas stratēģiskās plānošanas, sadarbības, argumentācijas, komunikācijas un prezentācijas prasmes, sistēmiska pieeja jautājumu risināšanā, spēja uztvert un analizēt sarežģītu un liela apjoma informāciju dažādās jomās, kā arī nevainojama reputācija.

Atlases procesa trešajā kārtā tiks novērtētas vadības kompetences: komandas vadīšana, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, pārmaiņu vadīšana, orientācija uz attīstību, attiecību veidošana un uzturēšana.

Iepriekš Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāre bija Guna Paidere. Viņa amatā darbu sāka 2013.gada 1.augustā, bet, pēc Uzņēmuma reģistra publiskotās informācijas, amatu atstāja no šā gada 1.jūnija.

Šobrīd Uzņēmuma reģistra galvenā valsts notāra pienākumu izpildītājs ir Sandis Karelis.