Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Meklē jaunu Rīgas Kino muzeja vadītāju

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Latvijas Kultūras akadēmija izsludinājusi konkursu uz Rīgas Kino muzeja vadītāja amata vietu, solot atalgojumu 1334 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Rīgas Kino muzejs nodarbojas ar Latvijas kino mantojuma saglabāšanu un popularizēšanu. Muzeja kolektīvs ir neliels, tāpēc vadītāja pienākumi ir daudzpusīgi, aptverot gan radošu darbu izstāžu, ekspozīciju un citu norišu organizēšanu, gan arī pildot pētniecības, administratīvus un stratēģiskas plānošanas uzdevumus.

Galvenie pienākumi ietver muzeja darbības plānošanu un pārraudzību, pārskatu gatavošanu, budžeta izpildes kontroli un papildus finansējuma piesaistes aktivitātes, līdzdalību ekspozīciju un izstāžu veidošanā, kā arī muzeja interešu pārstāvniecību vietējās un starptautiskās kino un muzeju nozares organizācijās.

No pretendentiem sagaida akadēmisko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību, labas zināšanas kino nozarē, labas komunikācijas un organizatoriskās prasmes, precizitāti, augstu atbildības izjūtu, pieredze administratīvā darbā un projektu vadībā, labas datorprasmes, teicamas valsts valodas zināšanas, laba rakstu valoda un izcilas runas prasmes, kā arī angļu valodas zināšanas. Tāpat pretendentiem jābūt pieredzei muzeju nozarē.

Lai pieteiktos konkursam jāiesniedz motivācijas vēstule, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, dzīves un darba gājums, Rīgas Kino muzeja attīstības vīzija turpmākajiem trīs gadiem. Pieteikuma dokumenti jāsūta uz e-pasta adresi "admin@lka.edu.lv" ar norādi "Latvijas Kultūras akadēmijas Rīgas Kino muzeja vadītāja amata vieta".