Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Ceturto gadu norisināsies labo darbu akcija "Bērnu prieks katrā mājā"

© pixabay.com

Ceturto gadu pēc kārtas tiek organizēta labdarības akcija "Bērnu prieks katrā mājā", kuras mērķis ir iepriecināt bērnus un jauniešus Ziemassvētkos, kuriem šis dāvināšanas un svētku prieks nav iespējams dažādu dzīves apstākļu dēļ, aģentūru LETA informēja biedrībā "Laiks Jauniešiem"

Akcijas mērķis ir iepriecināt bērnus un jauniešus ar svētku pārsteigumiem un radīt svētku prieku, kuru dažādu dzīves apstākļu dēļ tiem nav iespējams gūt.

Biedrība aicina uzņēmējus, iestādes un privātpersonas piedāvāt savu atbalstu, ziedojot svētku dāvanas vai finansiālus līdzekļus, lai iepriecinātu bērnus un jauniešus.

Biedrība sadarbojas ar sociālajiem dienestiem, kā arī dažādiem bērnu namiem, SOS ciematiņiem, lai stingri izvērtētu vajadzības un sagatavotie sūtījumi nonāktu pie tiem bērniem un jauniešiem, kuriem tas ir nepieciešams visvairāk.

Ziedojumus iespējams nodot no 1.novembra līdz 18.decembrim.

Finansiālus līdzekļus var ziedot ar biedrības mājaslapas starpniecību. Sagatavotās dāvanas var nosūtīt ar biedrības sadarbības partnera "Venipak" specializētu sūtījumu.

Tāpat var sagatavot sūtījumu un lūgt biedrības personisku ierašanos pēc sūtījuma, vai arī dāvanas nogādāt biedrības biroja telpās - Bauskā, Kalna ielā 8/1.