Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

"Jaunķemeru" ēdamzālē no griestiem tek ūdens, nokrīt griestu plāksnes, būvinspekcija mierina - ēka ir droša

© Ekrānšāviņš no youtube

Kūrorta rehabilitācijas centra (KRC) "Jaunķemeri" ēdamzālē no griestiem tek ūdens, un nācies meklēt citas telpas, lai paēdinātu centra klientus, piektdien vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Ēka esot droša, mierina būvinspekcija. Tomēr rehabilitācijas centra vadībai nācies meklēt risinājumu, kur ēdināt ap 280 rehabilitācijas centra klientu.

KRC "Jaunķemeri" vadītāja Elīna Malkiela raidījumam sacīja, ka sākumā ēdamzālē vienkārši norobežota vieta, kur pilējis ūdens, bet kad ūdens turpinājis tecēt aizvien vairāk, nolemts ēdināt centra klientus citās telpās.

Aizvakar ūdens no griestiem tikai pilējis, bet vakar jau lijis spēcīgāk. Šodien rehabilitācijas centrā ieradies Jūrmalas būvinspekcijas pārstāvis, lai apsekotu telpas. Nokritušas dažas iekārto griestu plāksnes, bet problēma neesot saistīta ar jumtu, bet "kaut kādām citām problēmām", raidījumam sacīja būvinspektors Andrejs Šantars.

Būve esot droša, tomēr Šantars pieļauj, ka uzņēmums "T.I.P. būvprojekts" nav pielietojis pareizu tehnoloģiju jumta pārklāšanas laikā. Inspekcija sekojot līdzi notiekošajam būvniecības procesam.