Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā

Pēkšņi un pāragri mūžībā devies uzņēmējs un Latgales patriots

© Ekrānuzņēmums/FB

Latgales plānošanas reģions dalījies ar sēru vēsti: Mūžībā devies Latgales speciālās ekonomiskās zonas uzņēmuma SIA “Regula Baltija” valdes priekšsēdētājs Romualds Jaunzems.

"Romualds Jaunzems bija ne vien izcils vadītājs un cilvēks ar lielu sirdi, bet arī dzinējspēks augsto tehnoloģiju attīstībai Latgalē.Viņa devums Latgales izaugsmei un ekonomikai ir neizmērojams, tas veicinājis gan miljoniem vērtu investīciju pieplūdumu reģionam, gan arī augsto tehnoloģiju un optoelektonikas klastera izveidi Latgalē," ar dziļām skumjām atvadoties no R. Jaunzema, raksta Latgales plānošanas reģiona darbnieki.
Romualda paspārnē uzņēmums “Regula Baltija” ir spējis piesaistīt, radīt un saglabāt augsti kvalificētus speciālistus Latgales reģionā, kas veicina vietējo talantu attīstību un ekonomikas izaugsmi. Tas ir radījis pozitīvu vidi, kurā inovācijas un zināšanu pārnešana notiek organiski, veicinot uzņēmuma un reģiona kopējo attīstību.
"Turklāt Romualds bija uzņēmējs, kurš Latgalē radīja Eiropas standartiem un līmenim atbilstošu, konkurētspējīgu uzņēmumu, piedāvājot atbalstu un iespējas gan darbiniekiem, gan sabiedrībai kopumā. Viņa sociālie ieguldījumi Latgales reģionā bija ievērojami - no finansiāla atbalsta sporta un izglītības attīstībai līdz ziedojumiem medicīnai un kultūrai. 2021. gadā uzņēmums “Regula Baltija” saņēma Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra organizētā konkursa “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2020” nomināciju “Sociāli atbildīgs uzņēmums”.
Romualda pāragrā aiziešana mūžībā ir liels zaudējums ne tikai uzņēmumam, bet visam Latgales reģionam. Viņa redzējums, vadības stils un cilvēciskās īpašības ir atstājušas dziļu iespaidu uz ikvienu, kurš bija līdzās.
Romualds paliks atmiņā kā līderis, mentors un Latgales patriots, kurš sasniedza ambiciozus mērķus pasaules mērogā, vienlīdz rūpējoties par dzimtā reģiona labklājību, izaugsmi un cilvēkiem. Izsakām visdziļāko līdzjūtību ģimenei, tuviniekiem un darba kolēģiem!" pauž Latgales plānošanas reģions.