Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Sākusies kampaņa reflektantiem “Augstskolu anatomija”

© F64

Latvijas Studentu apvienības (LSA) ikgadējā reflektantu informatīvā kampaņa (RIK) “Augstskolu anatomija” uzsāk informatīvo ciklu, kurā topošajiem studentiem apkopotā veidā sniegs informāciju par svarīgākajiem jautājumiem, kam jāpievērš uzmanība pirms studiju gaitu uzsākšanas.

Ikviens topošais students ir aktīvi aicināts sekot līdzi RIK „Augstskolu anatomijas” un LSA sociālajiem tīkliem, jo tur svarīgāko informāciju par studijām apkopos dažādu augstskolu studenti, kuri darbam sagatavoti projekta ievaros notiekošos semināros un ir uzkrājuši pieredzi darbā gan savas augstskolas, gan Latvijas studentu organizācijās.

Tāpat līdz vasaras beigām būs atvērta konsultatīvā līnija, tāpēc LSA aicina topošos studentus uzdot sevi interesējošos jautājumus, zvanot konsultantiem uz telefonu 28333441 vai sūtot e-pastu rik@lsa.lv. Mājaslapā www.augstskoluanatomija.lv ir apkopoti reflektantu visbiežāk uzdotie jautājumi, kā arī noderīga informācija par augstākās izglītības izvēli un karjeras iespējām.

Reflektantu informatīvā kampaņa “Augstskolu anatomija” ir tradicionāls LSA konsultatīvs projekts, kas izglīto kā topošos, tā esošos studentus, kuri interesējas par augstākās izglītības aktualitātēm. Kampaņas misija ir sniegt augstskolu reflektantiem informatīvu palīdzību un draudzīgus padomus jautājumos, uz kuriem augstskolu reklāmas aktivitātes informāciju nesniedz vai tā ir maldinoša.

Reflektantu informatīvā kampaņa notiek sadarbībā ar Izglītības un Zinātnes ministriju, Valsts Izglītības un satura centru, Nacionālās izglītības iespēju datu bāzi.