Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Daugavpils novadā nozieguma izdarīšanas brīdī aiztur četrus zagļus

© f64

Šonakt kādā graudu noliktavā Daugavpils novada Vaboles pagastā zādzības izdarīšanas brīdī policijas darbinieki aizturēja četrus jauniešus, no kuriem trīs ir nepilngadīgi.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, ap pusnakti policijā saņemta informācija par to, ka kādā graudu noliktavā Vaboles pagastā dzirdamas skaņas un vērojama aizdomīga kustība.

Nekavējoties uz notikuma vietu devās policijas darbinieki. Zagļu grupa tika pārsteigta notikuma vietā nozieguma izdarīšanas brīdī, kad no graudu noliktavas telpām mēģināja iznest dažādas saimniecības mantas. Nešanai prom bija sagatavota no traktortehnikas nolieta degviela, elektroniskie svari no sējmašīnas, domkrats, regulējamas atslēgas un citas mantas.

Aizturētie 1994., 1996., 1997. un 1999.gadā dzimušie jaunieši ir Daugavpils novada iedzīvotāji. Vecākais no viņiem iepriekš vairākkārt tiesāts, bet pārējie, atskaitot jaunāko, nonākuši policijas redzeslokā.

Sāktajā kriminālprocesā policija turpina izmeklēšanu, tāpat tiek pārbaudīta minēto jauniešu saistība ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.