Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Jelgavā par nelegālo akcizēto preču izplatīšanu aiztur trīs cilvēku grupu

© f64

Vakar Jelgavas tirgū aizturēta trīs personu grupa par nelegālo akcizēto preču - cigarešu un spirta - izplatīšanu, kā arī atsavinātas 21 420 cigaretes (1071 paciņa) un deviņi litri spirta, informē Valsts policija.

Vakar Jelgavā Kriminālpolicijas biroja darbinieki atsavinājuši 21 420 (1071 paciņu) nelegālo cigarešu. Cigaretes ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes markām atsavinātas gan Jelgavas tirgū, gan aizturēto vīriešu dzīvesvietās, kur atsavināti arī deviņi litri spirta.

Aizdomās par nelegālo akcizēto preču uzglabāšanu realizācijas nolūkā policijas darbinieki aizturēja trīs 1978.gadā, 1977.gadā un 1970.gadā dzimušus vīriešus, kuri ir jelgavnieki un ir iepriekš tiesāti par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Policijas darbinieki veikuši arī sankcionētas kratīšanas aizturēto vīriešu dzīvesvietās. Aizturētie ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā Kriminālprocesa likuma 264.panta kārtībā.

Izmeklēšanas gaitā tiks pārbaudīta aizturēto personu iespējamā saistība ar citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanu, informēja Sietniece.