Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

IESKATIES: Noķerti laupītāji, lūdz atsaukties cietušos

© Publicitātes foto

Valsts policija savā twitter kontā ziņo, ka aizturējusi laupītājus un lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuri ir cietuši no attēlā redzamajiem vīriešiem.

11. februārī Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Melnsila ielu, kur notikusi laupīšana. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka vairāki vīrieši uzbrukuši 1987. gadā dzimušam vīrietim un nolaupījuši aptuveni 200 eiro. Pēc nozieguma pastrādāšanas, ļaundari aizbēguši no notikuma vietas.

Policisti noskaidroja iespējamās vainīgās personas un šonedēļ aizturēja 1995., 1988. un 1973. gadā dzimušus vīriešus. Aizturētie jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā.

Šobrīd par laupīšanu grupā ir sākts kriminālprocess. Vīriešiem par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Rīgas Kurzemes iecirkņa darbiniekiem ir aizdomas, ka aizturētie vīrieši ir saistīti arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem, tādēļ aicina atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamo vīriešu pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 110 vai 67070800, vai vēršoties Rīgas Kurzemes policijas iecirknī.