Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Traģiskā negadījumā vīrietis ar Audi ietriecas kokā

© F64

Vakar vairākos ceļu satiksmes negadījumos cietuši kopumā 12 cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Trīs vīrieši cietuši avārijā, kas vakar plkst.20.18 reģistrēta Vecumnieku novada Vecumniekos, kur pie vecā ezera pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Ford Probe", neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta automašīnā braucošie 1978.gadā, 1991.gadā un 1980.gadā dzimušie vīrieši. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Vakar priekšpusdienā Ādažu novada Kadagā Vecštāles ceļā pēc motocikla "Suzuki" apgāšanās cieta 1965.gadā dzimis vīrietis, kurš, iespējams, ir motocikla vadītājs. Cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā. Policija skaidro notikušā apstākļus. Negadījums reģistrēts vakar plkst.11.15.

Savukārt Latgalē Riebiņu novada Sīļukalna pagastā ceļa Rozupe-Varakļāni 27.kilometrā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A6", netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa un iebrauca kokā. Avārijā cieta automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā. Negadījums reģistrēts plkst.12.50.

Vakar pēcpusdienā divu automašīnu avārija ar cietušajiem notika Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē. Apgriešanās vietā pie Kārļa Ulmaņa gatves 75 notika sadursme starp automašīnu "VW Touran", kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Mercedes Benz", kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta abu automašīnu vadītāji, kuri pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atteicās no došanās uz slimnīcu. Cieta arī automašīnu pasažieri - 1938.gadā dzimis vīrietis un 1974.gadā dzimusi sieviete, kuri nogādāti slimnīcā, kā arī 1970.gadā dzimusi sieviete, kura atteicās no ievietošanas ārstniecības iestādē. Avārija notika plkst.17.21.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem sešos cietuši 12 cilvēki.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka vakar Vidzemē motosacensību laikā ar motociklu kritis 14 gadus vecs jaunietis. Viņš guvis mugurkaula skriemeļu traumu un nogādāts slimnīcā.