Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Velosipēdists traumējis gājēju un aizbēdzis no notikuma vietas

© F64

Vakar Rīgā, Brīvības gatvē 372 kāds velosipēdists notriecis kādu 1954.gadā dzimušu gājēju un aizbraucis no notikuma vietas.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, negadījums noticis plkst.14.52.

Cietusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros boja gājis viens cilvēks, bet vēl 22 cietuši.

Vakar plkst.12.10 Daugavpilī, Liginišķu kartodromā nenoskaidrotos apstākļos no pagaidām nenoskaidrota motocikla nokritis 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš gūto traumu dēļ nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst.12.48 Dobeles novada Jaunbērzes pagastā uz ceļa Jelgava-Tukums 1984.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Volkswagen Passat" vadību, tā nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieri - 1989.gadā dzimusi sieviete un 2005.gadā dzimis zēns.

Pēcpusdienā plkst.14.56 Ozolnieku novada, Cenu pagastā uz autoceļa Ozolnieki- Dalbe nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Mercedes Benz" izraisīja sadursmi ar citu automašīnu "Mercedes Benz", kuru vadīja 1949.gadā dzimusi sieviete. Kā norāda policija, avārijas izraisītājs pēc negadījuma atstāja notikuma vietu, pārkāpjot noteikto kārtību. Negadījumā traumas guva otrā "Mercedes Benz" vadītāja un 2000.gadā dzimis pasažieris. Abi nogādāti slimnīcā.