Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

PALĪDZAM: Tukuma dārza veikals piedzīvojis ļoti nepatīkamu pārsteigumu

© Ekrānuzņēmums

Trešdienas naktī īsi pēc plkst. 24.00 Tukumā, Jāņa ielā, dārza tehnikas ekspertu veikalā nostrādājusi signalizācija. Zagļi atlauzuši āra žalūzijas, izsituši stiklu un grābuši pirmo, kas bijis pa rokai. Kopā paņemtas trīs tehnikas vienības – dārgs krūmgriezis un ne tik dārgi ar akumulatoru darbināmi – trimmeris un zāģis, ziņo raidījums "Degpunktā".

Veikala pārstāvji pastāstījuši, ka iepriekš nav cietuši no zagļu uzbrukumiem. Par laimi veikals bijis apdrošināts, taču nāksies ierīkot papildus drošības iekārtas. Izrādās, ka ierīkotās žalūzijas garnadžiem bijušas liels izaicinājums- no trīs padevusies tikai viena.

Darbinieki brīnās, ka notikušo nav ievērojuši garām braucoši šoferi, bet var jau būt, kāds vienkārši stāvējis uz vakts un kad pamanītas mašīnu gaismas zagļi, paslēpušies noslēpušies aiz akmens sienas veikala priekšā.

Ja zināt, kas ir šā veikala apzadzēji un vai jums ir aizdomas, kur viņi meklējami, ziņojiet Tukuma policijai pa tālruni: 63104100 vai 110.

Tāpat nekautrējieties piezvanīt policistiem, ja jums no rokas kāds piedāvā par lētu naudu iegādāties akumulatora zāģi Worx, tādas pašas firmas trimmeri un krūmgriezi ECHO. Turklāt visas šīs lietas, lai arī jaunas, noteikti būs bez dokumentiem.